Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egészségtelen ez a súly?

Egészségtelen ez a súly?

Figyelt kérdés
16 éves, 163 centi és kb 60kg vagyok. Voltam nagyon vékony is, de sokkal életerősebbnek érzem így magam, ha a ruha nemis ugyanúgy áll rajtam. Sok rajtam a felesleg?
2011. márc. 4. 17:40
1 2
 11/19 anonim válasza:

nem vagy kövér nyugi!

egészséges ez így!

ha nem tetszel magadnak pár kilót dobj le,de nem vagy vészes hidd el! :)

2011. márc. 4. 18:59
 12/19 A kérdező kommentje:
na, mindenki mást állít :D
2011. márc. 4. 19:07
 13/19 anonim ***** válasza:

Szerintem kissé könnyelműség a kövér szóval dobálózni.

Általában azt szokták mondani hogy : ahány centi vagy a 100 felett, annyi lehet a max súlyod ami még egészséges.

Tehát a 163 centiddel max 63 kg lehetsz.

De mondom ez egy általánosítás, mivel minden ember más és más, tehát 100%-ban nem igaz.

A súlyunk pedig nem csak a ránk rakódott zsír felesleg miatt térhet el a magasságunkhoz mért normától, hanem függ a csontozatunk erősségétől és fizikális felépítésünktől.

Tehát én még nem mondanálak egészségtelennek méreteid alapján.

De ezt igazából neked kell érezned.

2011. márc. 4. 19:40
 14/19 anonim válasza:
Esetleg kép?
2011. márc. 4. 19:40
 15/19 anonim ***** válasza:
53 kg körül kéne lenned. Kövér vagy! 170 cm-s lányon is van felesleg,ha 60 kg.
2011. márc. 4. 21:22
 16/19 anonim ***** válasza:
Persze,mert csak az a szép akin 1g zsír sincs??nem lehet általánosítani,lehet h a kérdező 60 kg-ja főleg izom!sztem belefér,ha sok a zsír azt úgyis tudni fogod,nem pedig olyanoktól kérdezed,akik soha életükben nem láttak.táplálkozz egészségesen,mozogj és érezd jól magad a bőrödben!:)
2011. márc. 4. 23:45
 17/19 anonim ***** válasza:

A kérdésre válaszolva, nem, nincs rajtad sok felesleg. Max egy ötös. de ha így jobban érzed magad, miért hallgatnál bárki más "okos" emberre?

Ha nekik úgy jó, hogy az egész életüket végigkoplalják, hogy a végén majd maximális megelégedettséggel, ötvenkilósan tegyék koporsóba, akkor hagyd rájuk. Nem lesz akkor már komolyan mindegy minden? Szerintem úgy éld az életed, ahogy te szeretnéd, és nem úgy, ahogy mások szerint kéne.

2011. márc. 5. 10:15
 18/19 anonim ***** válasza:
én 169cm vagyok és 50kg...
2011. márc. 5. 13:57
 19/19 anonim ***** válasza:
Utolsó, szívből gratulálok a sikeres, társadalmilag hasznos életedhez.
2011. márc. 5. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!