Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám leadni a csípőmr...

Hogyan tudnám leadni a csípőmre és combomra rakódott felesleget?

Figyelt kérdés

17 vagyok, ezért tudom, hogy nem csinálhatok drasztikus fogyókúrákat (meg nem is szeretnék), de valamilyen úton-módon mégiscsak fogyni akarok.

2 hónapja diétázok, ami annyiból áll, hogy nem eszek kenyeret, se tésztát, se péksütiket, se zsíros ételeket, és sok negatív kalóriás gyümölcsöt fogyasztok.

Átlagosan hetente kétszer futok kb 3 km-t, és most kezdtem el hullahopp karikázni, hátha az segít.

Tényleg nem vagyok kövér, de zavar az a kis felesleg is.

A diéta legelején leadtam 4 kg-ot, de azóta megállt a fogyás, kb másfél hónapja semmi változás.

Ha tud valaki valami jó módszert, és segítene, azt megköszönném. :)

2011. márc. 4. 12:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia, én aerobikozok, ez mindenhova nagyon jó, a combra-fenékre a kitörések, különféle guggolások a jók, vagy biciklizés, a csípő-derékra lábemelések fekve, oldalra, csak jó sokat kell belőlük csinálni:)
2011. márc. 4. 14:04
 2/2 anonim ***** válasza:
A futás is nagyon jó rá, csak nem 3km. Sajnos az kevés. Többet és meglesz az eredmény. Esetleg rubint réka: légy önmagad 2009-es dvd. Elég kemény, és hatásos.
2011. márc. 4. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!