Reggelire jó a 3in1 kávé tejjel? És a többi jó?
igen, tudom abban elvileg már van tej, de én tejbe teszem. És tudom cukor is van benne, de általában ez az egyetlen "édesség" a nap folyamán amit fogyasztok, másba amit cukorral ennék édesítővel eszek.
-Tízóraira 2 vagy 3 pufirizst szoktam enni
-ebédelni otthon szoktam, általában salátát, babfőzeléket, kukoricát (ha nagyon hízlaló van otthon mint pl rántott hús, tészta pörkölttel) akkor helyette salátát eszem pulykavirslivel
-tízórai natúr joghurt, ebbe édesítőt szoktam tenni, meg néha zabpelyhet, gyümit. Ha még éhes vagyok néha eszem szendvicset (barna kenyér+sonka+paradicsom), és gyümölcsöket is szoktam enni
-vacsora mindig változó, van hogy zabkása, saláta, joghurt, ha éhes vagyok még eszem pufirizst is hogy megtöltse a hasam.
Ez így jó, ha szeretnék fogyni kb 5 kg-ot? Most se vagyok kövér egyébként (64kg)
Ennyi a reggelid??
Cukor helyett keményítő (keksz, müzli), vagy egyéb étel se lenne rossz :)
Reggelire egyél vmit a kávé mellé, de a kávé lehetne másképp, én pl instant kávéport (amiben nincs cukor) iszok folyékony édesítővel, és 1 dl tejjel. Mellé eszem zabpelyhet, szintén tejjel.
A többi jó, vacsorára viszont ne egyél zabkását, meg pufirizst, helyette egyél főtt tojást, vagy túrót, vagy bármit, ami fehérje, ne egyél szénhidrátot vacsorára, az a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!