Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le 86 kg-ról?...

Hogyan fogyjak le 86 kg-ról? Várom az ötleteket. Többi lentebb

Figyelt kérdés

Sziasztok!

24 éves lány vagyok, 86 kg. Egy allergiás gyógyszer hatása miatt híztam el 91 kg. Azt mondta az orvos fogyózzak, kérdeztem mit, de csak annyi volt a válasza próbálgassak, több idő mire rájövök mi válik be nekem... Ha 100 fölé kerülök majd elküldenek dietetikushoz. Szóval nagyon ki lettem segítve, így a ti segítségetek, ötleteteket várom. A 90 napost próbáltam szeptember-október-novemberben-decemberben de csak 5 kg fogytam, nagyon kínkeservesen csináltam végig, sok sok bátorítással, de próbálnék mást. 5 napig bírta a 90 előtt a káposzta leves diétát, de attól nagyon rosszul voltam.Eddig próbáltam kevesebbet enni, hízni nem híztam, de fogyni se fogytam. Heti 3 nap kocogok, próbálok. Szóval várom az ötleteket, amik nektek beváltak.

2011. febr. 28. 17:41
 1/1 anonim ***** válasza:
Kezdj el sétálni, sokat. Napi kétszer egy órát legalább. Ekkora súllyal nem nyerő a kocogás, mert tönkreteheted az ízületeid.
2011. febr. 28. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!