Vacsorázhatok ma még, vagy inkább ne?
Figyelt kérdés
Reggelire ettem egy szelet rozskenyeret 3 szelet csirkemellsonkát, egy paradicsomot, és egy egy kis paprikát, meg egy narancsot+egy kivit.Tízóraira egy almát.Ebédre 20-25 dkg párolt zöldséget egy kevés (6-7 dkg-t, vagy még annyit sem) sertéshússal, amit nagyon megbántam, habár sovány sertéshús volt, de általában csirkét és halat ebédelek.És uzsonnára 300g szedret.Tudom, a gyümölcs sok volt, főleg a szeder, minden nap eszek gyümölcsöt, de azért ennyit nem szoktam enni.Na meg a sertéshús.Anya sertéshúst csinált, és inkább ettem belőle valamennyit a fehérje miatt is, meg a zöldség magában kevés lett volna.Vacsorázzak még, vagy hanyagoljam a vacsit?Ha ehetek még ma, akkor mit egyek?2011. febr. 22. 16:06
1/4 anonim válasza:
feltétlenül vacsorázzál
túró, kefír, joghurt, tojás, zöldségek a sertéshúsból ha maradt még nyugodtan egyél
2/4 anonim válasza:
Megláttam a kérdést azt hittem tele lesz ilyenekkel hogy ebédre 2 hotdog 3 sajtburgerrel vagy nem tudom :D
Persze, hogy egyél!:)
Egyébként szerintem ezek pont olyan gyümölcsök voltak, amik nem igazán hízlalnak (mint pl. a banán) :)
A sertéshússal sincs probléma kifejezetten:)
Én vacsira ennék valami zöldséget, esetleg natúr joghurtot, szóval mindenképpen valami szénhidrátszegény, könnyű ételt. :)
3/4 anonim válasza:
teljesen jó volt a mai napod, és simán belefér a vacsora. nem kellene ennyit görcsölni az egészen, és ha egy nap sertés van csirke helyett? attól még hét végére úgy jössz ki, hogy többet használtál el, mint amennyit ettél.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.:)
Egyébként csirkét vacsoráztam paprikával, meg megittam 100g kefirt.
2011. febr. 23. 06:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!