A lépcsőzést h csináljam?
Figyelt kérdés
Ugy szoktam vagyis ma volt az első alkalom..
futottamm 45percet utána egyböl 10 szer le fel megállás nélkül 1 25 fokos lépcsön felmentem jo tempoban.
és utánna haza futottam(+10 perc) minde ez meg állás nélkül.
az lenne a kérdésem h a lépcsőzést azt most h toljam.. 4 x 10 pihenéssel v hogy..
mert ezis jo volt éreztem a combomat nem gyengén :D csak érdekelne h ez joe.
2011. febr. 20. 22:00
1/4 anonim válasza:
szerintem így is jó,ahogy csináltad. ha zsírégetés a célod,akkor csinálhatnád úgy is ,hogy az 55 perces futásodba illeszted be elosztva a 10szer lépcsőre futást,hogy váltakozzon az intenzitása az edzésnek. bár nem tudom,megoldható-e , nem tudom,hol találsz útközben ennyi lépcsőt :)
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen megoldható :) 1 van ami ilyen nagy. de megoldom ugy h meg csinálom 10 szer futok valamerre és megint arra futok és megint 10 szer 3-4 szer meg csinálom és jolesz. ha birom :D
2011. febr. 20. 22:51
3/4 anonim válasza:
Szia!
Egyetemen láttam egy srácot, aki heti több alkalommal lépcsőzött a zenei könyvtár lépcsőjén, az is kb 20 fokos. Le-fel, állandó tempóban, minimum fél órán keresztül. Zsír, az nem sok volt rajta.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi!!:)
2011. febr. 21. 12:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!