Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyáshoz jó az, amiket ettem ma?

Fogyáshoz jó az, amiket ettem ma?

Figyelt kérdés

sonkás szendvics

6db lazacos sushi, zöldségleves

pulykamell, karalábé, répa, gomba párolva

1 tükörtojás,cukkini, paradicsom, kaliforniai paprika

a nap folyamán 3 alma és egy pohár tej még ezeken kívül, 3 liter víz

2011. febr. 19. 22:31
 1/2 anonim válasza:
Az étrend rendben van, bár a sült ételek elkészítésekor ügyelnék arra (én pl. erre odafigyelek), hogy minél kevesebb olajat, zsiradékot használjak fel, valamint ugyanez érvényes a kenyérre is. Tehát mint étrend rendben van, de ha te nem segítesz hozzá, ne várj látványos változást ettől, esetleg csak felületeset, persze elképzelhető, hogy neked csupán erre van szükséged. A megfelelő étrend fontos, de a szélsőséges fogyókúra a test összezuhanásához vezet, nem pedig egy egészséges fizikumhoz - ez utóbbihoz a "test" minél megfelelőbb (meg)mozgatására is szükség van. Nyilván nem pontosan ezt kérdezted, és elképzelhető, hogy nem írtam számodra új dolgokat ezzel, de nem árt, ha minél többen tisztában vannak vele :) Kitartást :)!
2011. febr. 19. 23:12
 2/2 anonim válasza:
És ami nagyon fontos az étrendnél, hogy az étkezésed rendszeres lehetőleg legyen, és inkább többször egyél kevesebbet, mint fordítva :)
2011. febr. 19. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!