Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Rubint Réka dvd. Másnak is...

Rubint Réka dvd. Másnak is durva izomláza volt?

Figyelt kérdés
Megcsináltam a 20 perces lábformálást, azaz a végén már csak csinálgattam, viszont utána 3 napig alig bírtam lábra állni, még a lépcsőn is úgy mentem, mint akinek el van törve a lába, jajjgattam egész nap. Ez normális?
2011. febr. 18. 22:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Dettó ez volt nekem is kegyetlenül fájt,de énse birtam végig tornázni,csináld a norbi duci tréninget,megmozgat,de nincs izom lázad! hajrá sok sikert!
2011. febr. 18. 23:06
 2/6 anonim ***** válasza:
50%
Egy év kihagyás után elmentem egy asztalitenisz versenyre. Két napig lábra sem tudtam állni. Hogyne volna normális! Ha valaki hirtelen megterheli magát úgy, hogy előtte jóformán semmit nem csinált, még ez a legkevesebb ami történhet.
2011. febr. 18. 23:08
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
amikor először csináltam (igaz nem RR, hanem Béres A.) olyanszinten kiterjed az izomláz a TELJES testemre, hogy az volt a legkisebb gondom, hogy nem bírtam járni. konkrétan könyörögtem az embereknek h ne röhögtessenek, mert a hasizmom iszonyúan égett nevetés közben, de még köhögni sem mertem abban a pár napban :D
2011. febr. 19. 00:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia! Teljesen normális, én is első nap Rubint Réka 20 perces comb blokkját csináltam, és másnapra majd meghaltam az izomláztól! De másnap már megcsináltam a 20 perces hasat és mellé!!! a 20 perces combot újra...igaz akkor majdnem be....tam az izomláztól, de végig csináltam! A héten 6x!!! Mostmár egy kicsi izomlázam sincs! Kitartást Neked!
2011. febr. 19. 13:22
 5/6 anonim válasza:

sziasztok

Hasonló cipőben járok, csak Béres A-val. Először én is így jártam. 3 napig lépni nem tudtam. Úgy mentem, mint aki be van t.jva.

Aztán mikor elmúlt, megint megcsinéltam. Ugyanígy jártam. DE, ha másnap is megcsinálod (elég gáz fájós lábbal) és harmadnap is, szépen lassan el fog múlni. Nekem éppúgy 3 napig tartott az izomlázam, mint mikor pihentettem, de legalább a 4. napon már csak enyhe bizsergés maradt utána.

2011. febr. 19. 13:58
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, nekem igen elvette a kedvem ez az egész, mert elég kellemetlen volt utána úgy menni dolgozni, a villamoshoz is lépcsőzni kell, melóhelyen is. Lehet áttérek a futásra :)
2011. febr. 19. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!