Mivel tudnám ledolgozni a hasamon és a derekamon fent maradt zsírpárnát? Szülés után vagyok, de a hasamon ott maradt a zsírpárnás bőr, és a derekamon az úszó gumi.
Sajnos.....:
futás, futás, futás, ugrálókötél, ugrálókötél, ugrálókötél.
minden nap 100 felülés.
Én is el voltam hízva, most meg nem ismerek lassan magamra. Hasam már lassan olyan, mint egy fal.
Meg most már nem arra gyúrok, hogy lapos legyen a hasam, hanem hogy kockás. (előző voltam)
25L
étkezés és mozgás
akár a gyereket is bevonhatod.
én úgy szoktam, hogy letöltöttem 20 perces Rubint Rékát , meg capoiera aerobikot, ezeket szeretem.
de bármi, amihez van kedved.
szval délelőtt, a gyerekkel együtt tornázzatok 20 percer, élvezni fogja hogy a zenére ugra-bugrál, te addig tornázol,
és mivel gyerek mellett én sem tudok elmenni futni, z ugrálókötelet tudom ajánlani, plussz a felülés helyett hasprés , 1-2-3 fenntart, leenged .
ezenkívül. ha otthon is behúzott hassal járkálsz az is jótékony hatású.
literes vizes palackkal dőlj az egyik majd a másik oldaladra mondjuk 3x10-et, érezni fogod, hogy a csípőd húzódik
lassan csináld, mert úgy többet ér, mintha kapkodnál.
sok sikert
én combommal nem bírok megbírkózni
Bár én még nem szültem,de nekem is van néha úszógumim,ha jön a tavasz,gyorsan megszabadulok tőle.Fogok mindkét kezembe egy-egy kis súlyzót(ásványvizes üveg is megteszi vagy bármi)kis terpeszállás,és jobbra dőlök,balra dőlök.Nekem 2 hét alatt leviszi,napi 15-20 perc,bár gondolom neked szülés után több kell ennél.Ha gondolod próbáld ki.Gyorsan megy vele az idő,főleg ha közben filmet nézel,sorozatot.Nem megerőltető :) Sok sikert!
Ja és a futás a legjobb ahogy az előző írta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!