Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen edzőgépet vegyek...

Milyen edzőgépet vegyek itthonra? Comb, fenék, has, esetleg vádli formázására, fogyasztására.

Figyelt kérdés

5-6 kg felesleg van csak rajtam, inkább alakformálásra, izmosodásra lenne szükségem.

Futópad? Stepper? Szobabicikli..? Melyik mit formál, fogyaszt?

2011. febr. 16. 21:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igazából ezek mind inkább deréktól lefele formálnak, hasra nem jók, arra nem tudom:-/
2011. febr. 16. 21:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
járj konditerembe ott mindenféle van
2011. febr. 16. 22:13
 3/7 anonim ***** válasza:
80%
Ha nincs egy jó diétás étrended, akkor hiába. Sőt, ha minden jól megy, akkor még hízni is fogsz, mert a terheléstől jön fel egy kis izom, a zsír meg marad. És igen, az előttem szóló jól mondja, menj el konditerembe. Ott van motiváció is, ami otthon a tv előtt, vagy az üres szobában egyedül, nem nagyon van...
2011. febr. 17. 00:40
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Futópad lenne a legjobb, igaz a legdrágább is és az foglalja el a legtöbb helyet. Jó ha van lehetőséged otthon tornázni, az a tapasztalat, hogy így többbet is mozog az ember, mivel egyrészt megspórolja azt az időt amit az utazással tölt el, másrészt "kiöltözni" sem kell hozzá mint azt manapság a konditermekben elvárják. Ráadásul sokan szeretnek úgy mozogni, hogy közben tv-t néznek (egy csomó konditeremben is van ilyen), és otthon azt nézheted amit akarsz! Utána meg nem egy vadidegen zuhanyzóban kell zuhanyoznod és ha valaki gátlásos, akkor otthon nem azon agyal, hogy a többiek a testét mustrálják. Az ára meg rövid időn belül megtérül, hisz otthonra nem kell bérletet váltanod. :))) Szóval hajrá, az ötlet tökéletes!!!
2011. febr. 17. 09:10
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Eliptikus tréner, futópad és esetleg leg magic
2011. febr. 17. 11:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Leg Magic :)
2011. febr. 18. 23:15
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem elég egy pár kézisúlyzó.

Vádli: lépcsőzésnél jobbat szerintem még nem találtak ki. Igazából még lépcső se kell, elég ha leteszel egy téglát, fadarabot, és úgy indulsz, hogy a sarkad a padlón, lábujjait a téglán, és lábújjhegyre állsz, meg visszaereszkedsz a sarkadra. Ha nem fáradsz el eléggé, akkor csináld úgy, hogy közben fogod a két jólmegpakolt súlyzót a kezedbe. Ha extrém vádligyakorlatra vágysz, akkor ültesd a nyakadba a testvéredet/haverodat/bárkit, és ezzel a kis plussz súllyal csináld az előzőeket.

Comb: Guggolás. Ez egy alap gyakorlat. Csinálhatod súlyokkal, kis terpeszben, nagy terpeszben, rengeteg variáció van. Csinálhatsz olyat is, hogy oldalt fekszel, és emeled a lábad. Nyújtva, körülbelül 45 fokos szögben, és "rezegteted" Nem emeled fel teljesen, és nem is engeded le, csak mozgatod 15-20 centit fel-le.

Has: Háton fekve lábemelgetés. Esetleg csinálhatod azt, hogy 45 fok, és ugyanúgy, mint az előbb: emelgeted, de nem emeled fel teljesen, és nem is engeded földet érni. Csinálhatsz felüléseket, hasprést. Egy deszka elég ahhoz, hogy csinálj egy ferdepadot magadnak.

Szerintem keress egy trénert, beszéld meg vele, hogy nincs időd lejárni terembe, és némi pénzért biztosan segít otthoni edzéstervet összeállítani. 2-3 hetente keresd fel újra, és egyeztessetek. Ez egy nagyon macerás dolog, és nem olyan hatékony, mintha lenne egy személyi trénered, vagy rendszeresen terembe járnál, de legalább nem a saját fejed után mész.

2011. febr. 20. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!