Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tehetnék, hogy lefogyjak?...

Mit tehetnék, hogy lefogyjak? F. ONTOS!

Figyelt kérdés

16-éves vagyok,és 150 centi...:S szerencse hogy eloszlik rajtam,és eddig szerettem is a "husimat..." mint mindenki. Mindenki így szokott meg,így tartanak szépnek,és nagyon sok fiúnak bejövök...

de engem most kezd zavarni.:S szinte már már undorodok magamtól... pedig általában tetszek a srácoknak,mert van alakom,cicim,és nem vagyok annyira duci,csak közepesen. De most megint cak híztam mert elhagytam magam.

Le akarok fogyni,de nem nagyon. 10-15 kiló.. mert 5nem látszik meg annyira,és kevéslem is,10-et is,15 - 20 kiló... teljesen új külső... és szerintem akkor is husis lennék,éppen csak annyira amennyire kell-egy kis husi itt ott,és teljesen tökéletes.

Viszont a cicimből nem szeretnék fogyni.:D 95/C...

És mozogni se szeretek,meg időm sincs rá. Meg pénzem sincs fogyókurás bas-zásokra,és 16-évesen nem hiszem hogy ajánlottak.

Amúgy rossz az anyagcserém is:/ 1-2x eszek egynap,mégse megy le,max csak 3-4 kilót... segítsetek,mit tehetnék,hogy lefogyjak?

Köszönöm a válaszokat. ^^

2011. febr. 16. 20:19
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

85/C ?:/ ajh...

Hát,futás. :D azt szeretem. Meg biciglizni,boxolni. Sok sportot űztem régebben,csak hát meguntam..:D

Nem szeretem a péksütiket meg a pékdolgokat.. max kenyér meg zsömle :D + az édességet se szeretem, viszont húst hússal eszek. És 2dl teát 4nagykanál cukorral iszok:/ de lemondok róla ha arról vanszó. Köszönöm a válaszod ^^

2011. febr. 18. 13:16
 12/12 A kérdező kommentje:

jah.. és hogy így utólag válaszoljak arra a válaszra,amelyiket letiltottam: nem azért nincs időm mert dolgozok,hanem azért mert az édesanyám beteg és én gondozom. Most képzeld bele magad: hazajövök az iskolából,gyorsan főznöm kell mert nem tud enni báttyám meg apám amielőtt elmegy dolgozni,utána kimosom a szennnyest,leviszem a kutyát egynap kb 5x 30percre... utána elmosogatok, mosás közben bemegyek anyuhoz megcsinálom a kívánságait,miután ezekkel végezztem TANULOK,és utána van kb 1órám ami szabad... akkor gépezek vagy amihez kedvem van,és utána még bemegyek anyuhoz megfürdetem,meg bekenem a dolgaival...és utána meg ott maradok amíg elalszik. És külön fözök neki,úgy +ba... nem hiszem hogy sok 16-éves csinálja,ennyit erről.

Szombaton szabad vagyok mert olyankor apa otthon van és akkor ő akar anyuval lenni,szóval szombaton fogom magam elmegyek a barátaimhoz,bulizunk és vagy ott alszok valakinél vagy nem. kb ilyen minden hetem,de gondolom neked is pont ugyanennyi dolgod van. -.-"

2011. febr. 18. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!