Hogyan tudnék alakítani a hasamon? (Képpel)
Sziasztok!
Tudom,hogy sok ilyen kérdés van,de én most nem fogok azért több száz kérdés között keresni,hogy megkeresemm,azt amit nem akarok.Szóval nem feltétlenül az a "hű de kockás"-t akarom,hanem hogy legyen egy alakja.Aki csak hülye hozzászólásokat jön írni,meg a "nézz szét az oldalon" szöveggel,annak mondom,köszönöm de NEM KÉREK BELŐLLED!
Aki pedig normális válaszokat tud adni,tudna normális edzéstervet linkelni/megköszönném.
Lehet hogy picit hosszú lett,bocsi.:)
Esetleg még ha linkelt edzéstervet,akkor leírná,milyen gyakorlatokat csináljak,megköszönném + kiegészíteni azzal még,hogy mit kellene ennem/innom.
Nem muszály írni,aki normális és télleg nem OFFOL,léccives csak az írjon!Nagyon fontos.
Meg még annyit hagy kérdezzek meg,mennyi idő lenne az,hogy megformáljam egy picit a hasam?
Amúgy 14 vagyok és fiú.173cm és 56kg.
Mennyit kellene körülbelül leadnom,hogy a hasamról lemenjen az a pici háj?
Itt a kép: [link]
Köszönöm a segítőkész emberek válaszát!
először is alakítsd át az étrendet, mert hiába edzel, ha mellette chipset meg csokit eszel. viszont kalóriában semiképp se menj a napi szükségleted alá, hisz a súlyod így is túl kevés szerintem
másrészt a legjobb zsírégető az aerob edzés, vagy az intervall. (az előbbi egy hosszabb, kb. 40 perces közepesen megterhelő mozgás, pl. kocogás, tánc, úszás, bicikli, a másik pedig pl. 1 perc gyors futás, 3 perc kocogás, 1 perc gyors... váltogatása 20-30 percig).
ezen kívül az se baj, ha izomerősítő gyakorlatokat is végzel, mert több izom több zsírt éget :)
Na ilyen normális emberek válaszát várom!
Köszönöm szépen!
Ment is a zöld kéz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!