Szerintetek mennyire lehet hatékony a következő fehérjés fogyókúra?
Sziasztok!
Ma elhatároztam, hogy ledobok 20 Kg-ot. Összeírtam egy fogyókúrás menüt ami nem túl bonyolult és tényleg szigorúan csak arra hagyatkoztam amire szüksége lehet a szervezetnek. Vagyos NO zsír és NO egyszerűszénhidrát! (legyen az akár gyümölcscukor vagy bármi másmilyen cukor).
Reggeli / ebéd / vacsora:
---100 gramm (nyersen mért, ami sütve ~50 gramm) csirkemell filé minimális olivaolajjal : ebben kb 20gramm fehérje van és az egész 100-110 Kcla.
---3 dl almaecetes víz (1 evőkanál almaecettel) Az anyagcsere fokozás végett.
---Vitamintabletta (Supradin)
---Bérescsepp
---Obesmin 3 x 1 kapszula - Szintén az anyagcsere fokozás végett (nekem nagyon bevált) :)
Ez össz-vissz a 3 étkezés = 300-350 kcal. Az első két nap lesz csak nehéz amíg összeszűkül az ember gyomra, utána már bőven megvan a jóllakottság érzet is. ;)
És hozzátenném, hogy én ezzel már egyszer ledobtam 14 kilót 35 nap alatt. Csak az már 4 éve volt és azóta szépen lassan visszamászott :P
Igazából csak a véleményekre lennék kíváncsi :)
300-350 kcal az marha kevés. én hobbi szinten testépítgetek egy ideje de ennyire nem mentem le soha diéta alatt, pedig nyár előtt azért be szoktam szorítani rendesen.
én a diéta mellé még csinálnék valami mozgást is, és ennyire nem szorítanám le a ch-t 1000-1200 nyugodtan mehetne, nem lennél fáradékony, viszont cserébe lehetne kicsit futni, úszni, vagy bármit ami felpörgeti a pulzust, és úgy is tartja egy darabig...
a kajával én sem értek egyet, túl egyoldalú. anyagcsere pörgetésre nekem a legegyszerűbb megoldás jött be, többször kevesebbet eszek. 2 óránként de az adagokat leszorítva...
te magad írtad le, hogy visszajött a leadott felesleg. ez azt jelenti, hogy egyrészt a diéta tarthatatlan, tehát előbb utóbb visszaállsz a normál étkezésre, ami azt jelenti, hogy ismét elhízol. tényleg azt akarod, hogy az életed fogyókúrás vagy éppmostnem-fogyókúrás periódusokból álljon? nem lehetne egyszerűen csak egy olyan étrendet összeállítani, amitől talán ennél lassabban fogysz, de élvezed is, és tudod tartani egész életedben... pl. nem fordul ki a szádból 3. nap a csirkemell filé az egyhangúságtól.
másrészt van egy alapanyagcsere szükségleted, annyi energiát használsz fel az alapanyagcserédhez. ez kb. 1000-1500 közt van súlytól, életkortól függően. nos, ha ezt az értéket még ennyire sem vered alulról, azzal azt éred el, hogy baromira lelassul az anyagcseréd, ergo a fogyásod egy idő után szinte megáll. és ha ezekután csak egy picivel is többet eszel, mint 300 kcal (!!!), akkor szépen másznak vissza a zsírpárnák.
és akkor még nem beszéltem a fáradékonyságról, az ingerültségről, és arról, hogy 1 héten belül kb. semmilyen érdemi feladatot nem tudsz majd elvégezni a suliban/munkahelyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!