Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyire lehet...

Szerintetek mennyire lehet hatékony a következő fehérjés fogyókúra?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ma elhatároztam, hogy ledobok 20 Kg-ot. Összeírtam egy fogyókúrás menüt ami nem túl bonyolult és tényleg szigorúan csak arra hagyatkoztam amire szüksége lehet a szervezetnek. Vagyos NO zsír és NO egyszerűszénhidrát! (legyen az akár gyümölcscukor vagy bármi másmilyen cukor).

Reggeli / ebéd / vacsora:

---100 gramm (nyersen mért, ami sütve ~50 gramm) csirkemell filé minimális olivaolajjal : ebben kb 20gramm fehérje van és az egész 100-110 Kcla.

---3 dl almaecetes víz (1 evőkanál almaecettel) Az anyagcsere fokozás végett.

---Vitamintabletta (Supradin)

---Bérescsepp

---Obesmin 3 x 1 kapszula - Szintén az anyagcsere fokozás végett (nekem nagyon bevált) :)

Ez össz-vissz a 3 étkezés = 300-350 kcal. Az első két nap lesz csak nehéz amíg összeszűkül az ember gyomra, utána már bőven megvan a jóllakottság érzet is. ;)

2011. febr. 11. 11:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Szimplán hülye vagy, ennyi erővel atomreaktort is tervezhetnél, ahhoz is kb. annyira értesz. Vagy csak poén a kérdés :))
2011. febr. 11. 11:31
 2/7 A kérdező kommentje:

És hozzátenném, hogy én ezzel már egyszer ledobtam 14 kilót 35 nap alatt. Csak az már 4 éve volt és azóta szépen lassan visszamászott :P

Igazából csak a véleményekre lennék kíváncsi :)

2011. febr. 11. 11:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen, abból a 14 kilóból volt 4kg zsír, a többi meg az izmaidból eltűnt glikogén. Ezért is mászott vissza, mert hülyeség amit csinálsz. 50 oldalt írhatnék anyagcseréről, kalóriaszükségletről, tápanyagszükségletről stb.stb.stb. De sajnos úgyis felesleges lenne, az ilyeneket, mint te nem lehet meggyőzni. Csináld, ügyes vagy, hajrá! Így jó? :)
2011. febr. 11. 11:40
 4/7 A kérdező kommentje:
Te beszélsz hülyeségeket. Mikor lenne már a szervezetben 14 kiló glikogén ami el is távozik??? Ne röhögtess már ember. Meg akkor szerinted az a 14 kiló glikogén az az un. "úszogumiban" tárolódik ugye? Köszönjük Emese!
2011. febr. 11. 12:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Mondom én, hogy értesz hozzá! Csak ismételni tudom magam: HAJRÁ-HAJRÁ CSAK ÍGY TOVÁBB, ÜGYES VAGY!!
2011. febr. 11. 12:15
 6/7 bix ***** válasza:

300-350 kcal az marha kevés. én hobbi szinten testépítgetek egy ideje de ennyire nem mentem le soha diéta alatt, pedig nyár előtt azért be szoktam szorítani rendesen.

én a diéta mellé még csinálnék valami mozgást is, és ennyire nem szorítanám le a ch-t 1000-1200 nyugodtan mehetne, nem lennél fáradékony, viszont cserébe lehetne kicsit futni, úszni, vagy bármit ami felpörgeti a pulzust, és úgy is tartja egy darabig...

a kajával én sem értek egyet, túl egyoldalú. anyagcsere pörgetésre nekem a legegyszerűbb megoldás jött be, többször kevesebbet eszek. 2 óránként de az adagokat leszorítva...

2011. febr. 11. 12:23
 7/7 anonim ***** válasza:

te magad írtad le, hogy visszajött a leadott felesleg. ez azt jelenti, hogy egyrészt a diéta tarthatatlan, tehát előbb utóbb visszaállsz a normál étkezésre, ami azt jelenti, hogy ismét elhízol. tényleg azt akarod, hogy az életed fogyókúrás vagy éppmostnem-fogyókúrás periódusokból álljon? nem lehetne egyszerűen csak egy olyan étrendet összeállítani, amitől talán ennél lassabban fogysz, de élvezed is, és tudod tartani egész életedben... pl. nem fordul ki a szádból 3. nap a csirkemell filé az egyhangúságtól.

másrészt van egy alapanyagcsere szükségleted, annyi energiát használsz fel az alapanyagcserédhez. ez kb. 1000-1500 közt van súlytól, életkortól függően. nos, ha ezt az értéket még ennyire sem vered alulról, azzal azt éred el, hogy baromira lelassul az anyagcseréd, ergo a fogyásod egy idő után szinte megáll. és ha ezekután csak egy picivel is többet eszel, mint 300 kcal (!!!), akkor szépen másznak vissza a zsírpárnák.

és akkor még nem beszéltem a fáradékonyságról, az ingerültségről, és arról, hogy 1 héten belül kb. semmilyen érdemi feladatot nem tudsz majd elvégezni a suliban/munkahelyen

2011. febr. 11. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!