Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tudtok mondani a Norbi...

Mit tudtok mondani a Norbi diétáról?

Figyelt kérdés
2011. febr. 10. 07:36
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

A Norbinak ez bevallt, de nem jelenti azt, hogy a masik embernek is fog hasznalni, mivel a szervezetunk nem egyforma.

Ha egy ember egeszsegsen etkezik es lebojtot fog tartani, akkor ott a szervezet eros marad, hiszen csak tisztulni fog, de elgyengulni nem, mivel sok zoldseget es gyumolcsot fogyaszt pl.

A Norbi gondolom, hogy igy etkezik, tehat amikor elkezd egy dietat, akkor a szervezete nem fog legyengulni, mivel a Norbi tudja azt, hogy mit es miert eszik, s hogyan, es rendszeresen mozog,

hiszen ebbol el!

Testkontroll c. konyvet olvasd el es igy kezdjel el tudatosan etkezni.

A Biro Ica szep es csinos pl. mindig elolvastam azt, amit Rola irtak, de soha nem voltam a kovetoje,

de elolvastam a konyvet, amit ajanlottam, es elkezdtem aszerint elni es mindig mozogtam, rendszeresen.

Most is kinezek ugy, mint Biro Ica, de nem hasznaltam az O receptjeit, sem a kremeit, mivel tul koltsegesek lettek volna,

de Biro Ica ebbol el!

Ismerd meg a sajat szervezetedet es tudni fogod azt, hogy mit szabad enned es mit nem.

Mozogj rendszeresen es elj termeszetesen!

2011. febr. 10. 08:36
 2/4 anonim ***** válasza:

*Ha egy ember egeszsegsen etkezik es lebojtot fog tartani, akkor ott a szervezet eros marad, hiszen csak tisztulni fog, de elgyengulni nem, mivel sok zoldseget es gyumolcsot fogyaszt pl.

Norbi NEM tart lébőjtöt.

*A Norbi gondolom, hogy igy etkezik, tehat amikor elkezd egy dietat,

Norbi NEM diétázik. Ez egy életmódprogram, ami élethosszig tart. Most azt hagyjuk, hogy ki mennyire hisz benne, és mennyire hatékony.

2011. febr. 10. 10:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Igy van, talan a Norbi tudatosan el!
2011. febr. 10. 21:27
 4/4 A kérdező kommentje:
:-))
2011. febr. 12. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!