Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Létezik olyan, hogy nem lehet...

Létezik olyan, hogy nem lehet leadni a felesleget?

Figyelt kérdés

164cm és 52kg vagyok. Ez ideálisnak tűnik első hallásra. Ha egy feszülős topot veszek fel simán meglehet számolni a bordáimat, mert minden testhelyzetben kivannak, viszont a combom továbbra is tartja az 57cm-es átmérőjét....

Tornázok, keveset eszek, mostmár azt is bevezettem, hogy hetente tartok 1-2 víznapot, de mintha így sem menne le combról, pedig van felesleg rajta, azért az 57 cm nem pici lássuk be. Mit kellene még tennem?

2011. febr. 10. 07:09
 1/9 anonim ***** válasza:
Itt jön be a képbe a genetika, hogy az ember a testarányait nem változtathatja meg. Ha még tovább kínzod magad, és koplalsz, lehet, hogy megy le a combodból, de a felsőtestedből úgyszintén, és arányaidban ugyanúgy fogsz kinézni, ergó semmi értelme nincs a dolognak. Inkább öltözködj úgy, hogy tereld el a combodról a figyelmet. Amúgy nincs semmi baj azzal az 57cm-vel, csak hagyj fel ezzel a rögeszméddel.
2011. febr. 10. 07:18
 2/9 anonim ***** válasza:
A leirtak alapján nem fogynid kell, hanem a combodat formálni. Erre a megfelelö sport alkalmas, olyan, ami nem vastagitja, hanem nyújt. Ha tovább fogynál, akkor csak még rosszabb lenne az eredmény.
2011. febr. 10. 07:29
 3/9 anonim ***** válasza:
én is így vagyok a genetikával.. hiába fogytam anorexiásra (6 hónapja nem menstruáltam, szédelegtem, a bőröm szinte rászáradt a csípőcsontomra már :S) mégis vastag volt a combom.. azóta felfogtam hogy ez van, ez ellen nem nagyon lehet tenni. úgy öltözködöm már hogy ne az legyen kiemelve :)
2011. febr. 10. 07:46
 4/9 anonim ***** válasza:

Én is úgy vagyok mint te. Pár hónapja elkezdtem tornázni, és a helyzet csak annyit változott, hogy szép izmos lett a combom. (Egy csöppet sem vékonyabb.)

Szerintem törődj bele.

2011. febr. 10. 08:09
 5/9 anonim ***** válasza:

Létezik, 2 esetben:

1. ha valamilyen egészségügyi probléma (esetleg gyógyszer-mellékhatás) áll a háttérben

2. ha valakinek nem valós, hanem vélt feleslege van

Te a 2. kategóriába tartozol.

2011. febr. 10. 10:49
 6/9 anonim ***** válasza:

na ahhoz szólj hozzá akkor, hogy én 100 kg-osan nem tudok 1 dekát sem fogyni! Orvos által írt diéta, sok mozgás, semmi eredmény. Semmilyen betegségem nincs.

1,5 évig naponta 1,5 órát mozogtam, követtem a diétát (kevés ch, sok fehérje), és 1 dekát sem fogytam...

2011. febr. 10. 13:43
 7/9 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, ne haragudj de akkor ott tényleg valami nincs rendben. Csak azt nem értem, hogy miért nem mentél vissza az orvoshoz, egyáltalán nem volt mondjuk 2-3 havonta ellenőrzés?

Utolsó előtti hidd el, hogy valós felesleg van rajtam, nem szenvedek testképzavarban. Azért írtam az 57cm-t, mert szerintem mindenki belátja, hogy egy 52 kilós nőnek ennél kisebb combbal kellene "rendelkeznie". Köszönöm a hozzászólásokat, egyelőre nem fogok beletörődni és továbbra is megteszek mindent annak érdekében, hogy változtassak ezen.

2011. febr. 10. 14:02
 8/9 anonim ***** válasza:

Kivizsgáltak mindenre, se cukorbetegség, se pajzsmirigy, az égvilágon semmi.

Még röntgenfelvételeket is csináltak minden porcikámról. :D

2011. febr. 10. 14:05
 9/9 A kérdező kommentje:
Háát akkor nem lehet, hogy amit te kevés adagnak gondoltál az valójában picit több a kelleténél? :) Nem tudom milyen idős vagy, de egyik barátnőm (18) például tavaly nyáron fogyókúrás táborban vett részt a háziorvosa által, ahol tényleg csak azt tudták enni amit eléjük tettek a dietetikusok, sportolni is kötelező volt, de elég sok lehetőség közül választhattak. Mondjuk ő nem önszántából ment, de érdeke hiszen 162cm és 95 kiló. A 2 hetes tábor alatt 4 kilót fogyott, de mint írtam hogy ő nem önszántából ment, így hiába mutatták meg mit-hogy kellene enni, csinálni, abszolút nem követte a mintát. Viszont ha te tényleg eltökélt vagy én mindenképp ajánlom. Ne törődj bele, van értelme küzdeni!
2011. febr. 10. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!