Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit fogyhatok szeptember...

Mennyit fogyhatok szeptember 1. -ig, ha 98 kg vagyok?

Figyelt kérdés

98 kg vagyok,20 éves,lány.

Szeptember 1-ig mennyit fogyhatok ha:

-napi 1 óra Norbi duci tréning

-Leg Magic naponta

-lépcsőzőgép naponta

-délután 4 után nem eszem...

Kb hány kiló mehet le?

2011. febr. 9. 22:40
 1/5 anonim ***** válasza:
szerintem inkább 6 után nem kéne enned. én meghalnék éhen, ha 4kor ennék utoljára... ezt a tempót elég nehéz tartani. ha tényleg van annyi lelki energiád, hogy ezt mind csináld naponta, akkor eleget tudsz fogyni, hidd el. de ilyen drasztikus módszerek annyira nem szoktak jól elsülni. vagy feladod, vagy visszajön utána. az a lényeg, h minden nap mozogj valamennyit, egyél csak minimális édességet meg fehér kenyeret, helyette meg zöldséget és gyümölcsöt. és próbálj meg ne szenvedni, hanem elvonni a figyelmed, mikor eleged van.
2011. febr. 9. 23:24
 2/5 anonim ***** válasza:

Sztem olyan 20 kg-ot le tudnál adni.

De tényleg inkább 6 után ne egyél (bár az sem a legjobb, én pl biztos nem bírnám ki.)

2011. febr. 9. 23:48
 3/5 anonim ***** válasza:
baratnom 40 et adott le 8 honap alatt es nem log a bore,ez csak attol fugg mennyire vagy te kitarto,okos es raszant
2011. febr. 10. 00:59
 4/5 anonim ***** válasza:
szerintem a 4 előttig evés elég veszélyes... (mmint koplalás is, meg nem is lehet bírni hosszú távon). egyél lefekvés előtt 3-4 órával utoljára, sok fehérjét, mert az nem hízlal, mint a szénhidrátok, és elősegíti az izmok fejlődését. több izom pedig köztudottan több zsírt éget.
2011. febr. 10. 01:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Akár 25-30kg is lemehet. Az nem elég ha 4 után nem eszel (én sem eszek, mert nem vagyok éhes, ha este 5 körül tornázok, pedig éjfélkor fekszek.), mert ha napközben sokat eszel, még hízhatsz is. Én javaslom a kalóriaszámolást. Napi 1200-1400 kalóriával simán fogyhatsz 25-30 kilót szeptemberig (Kíméljenek akik szerint ez éhezés. Én így fogytam 30 kilót és hat évig tartottam a súlyom.)
2011. febr. 10. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!