Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem ettem, most meg már nem...

Nem ettem, most meg már nem bírok enni. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Mondhatnám, hogy nincs vele problémám, mert még legalább(!) 25-30 kilót le kéne adnom. De most hirtelen nagyon elkezdtem fogyni és nem akarok Jojó effektbe beleesni. Na de a problémám.

Még régebben egy orvos nekem azt tanácsolta, hogyha úgy érzem, akkor egy nap tartsak egy víznapot, vagy Nullkalóriás napot, ki hogy ismeri. Hát eddig még ez sosem sikerült nekem, de most hétvégén sikerült. Ez volt Vasárnap. Most csütörtök van és azóta hagy ne mondjam, elég nehézkesen eszem. Reggelim néha csak egy darab keksz, vagy egy negyed kifli, ebédre meg egy kis levest ha le tudok magamba tuszkolni. Ez után már nem is bírok enni... Ma reggel próbálkoztam azzal, hogy kicsit többet eszem, de a gyomrom nem bírta (vagy már én beszéltem volna be magamnak?) és az egész visszajött.

Hogy őszinte legyek, kissé zavar, mert eléggé gyengének érzem magam, főleg, hogy tornázom is és azt hiszem ez így nem a legjobb...

Vélemény? Mit tehetnék? Hogy szokhatnék vissza mondjuk arra, hogy meg tudjak enni egy egész kiflit? Ebédre meg mondjuk legalább egy tányér valamit?

2011. febr. 9. 22:25
 1/2 A kérdező kommentje:
"most csütörtök van" <- Bocsánat, szerda... :D
2011. febr. 9. 22:26
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

A nullkalóriás napoknak az is az egyik lényege, hogy ezáltal kissé összébb szűkül a gyomor, és kevesebb kajával is eltelik az ember, azaz könnyíti a fogyást. Mert egy kitágult gyomorba rosszabb kevés kaját rakni, és utána mindig azt érezni, hogy még üres. :)

A böjttel töltött nap után általában gyümölccsel érdemes kezdeni, és abból se nagy mennyiséggel. Szép fokozatosan kell emelni a mennyiséget, mondjuk 1 napos böjt után 1-2 nap alatt. De ne térj vissza a korábbi mennyiségre semmi esetre sem. Könnyítsd meg magadnak ennyivel a fogyást.

2011. febr. 9. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!