Elkezdtem STEPPERen "edzeni". Ti hogyan csináljátok?
Figyelt kérdés
Hány percig, milyen intenzíven. Mikor látszik meg az eredmény? Mivel kombináljátok?2011. febr. 8. 18:53
1/5 anonim válasza:
Nekem az volt a bajom a stepperrel, hogy akárhogy próbáltam, sehogy nem tudtam vele kellőképpen megemelni a pulzusszámom, max ha súlyzót fogtam a kezembe:S Így aztán el is adtam. Nekem sokkal hatásosabb, ha ténylegesen lépcsőzöm:D Teljesen más a kettő...
De biztos kapsz majd normális válaszokat isxD
2/5 anonim válasza:
szia! Én is most kaptam egyet, szóval várom h mit mondanak neked!
De én most úgy csinálom h 1500 lépés (25perc alatt)aztán fokozatosan egyre több!
És te hogy csinálod?
3/5 anonim válasza:
Én kb. 40 percet csináltam egyszerre, kiegészítve hasizommal és sulyzúzással...de valószínüleg nem jól, mert sorozatban eltörtem 3 db TESCO-s mini steppert egy év alatt :D
4/5 anonim válasza:
Nem súlyzúzással, hanem sulyzózással, bocsi.
5/5 anonim válasza:
utolsónak:
A TESCO-sra mindenki azt mondja h rossz, mert akár 2hét után szétmennek, szóval akkor a tiéd még egészem jól bírta :)
Próbálj meg egy normális helyen nézni, ott is ki lehet fogni nagyon nagy akciókat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!