Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókúra közben kell vitamint...

Fogyókúra közben kell vitamint szedni? Ha igen milyet?

Figyelt kérdés
2011. febr. 8. 13:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell. Olyan étrendet állíts össze, amely változatos, hogy semmiben ne szenvedj hiányt. Mindenben tudsz találni viszonylag alacsony kalóriatartalmút, illetve úgy kell elkészítened az ételeket esetleg egy kis változtatással, hogy alacsonyabb kalóriatartalmúak legyenek. A zöldségek és a gyümölcsök nagy része ugye eleve nem egy kalóriabomba, viszont tele van vitaminokkal.
2011. febr. 8. 13:59
 2/3 anonim ***** válasza:

Mivel egy rendes diétába nem fér bele a gyümölcs,vagy csak minimális ehető,ezért kell szedni külön vitamint.

Scitec-Multi Pro

2011. febr. 8. 14:03
 3/3 anonim ***** válasza:

off: egy rendes diéta szerintem nem arról szól, hogy minden szénhidrátot kiiktassunk, csak a rosszakat. a gyümölcs rostokban gazdag, tele van vitaminnal, egészséges, és 2-3 db egy nap nem hízlal. miért kéne kihagyni?

egyébként szerintem sem kell szedni, olyan étrendet állíts össze, amiben minden fontos és szükséges tápanyag megvan

2011. febr. 8. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!