6-7 kilót szeretnék fogyni, minél előbb. Hogyan tegyem?
162 cm 54 kg vagyok, nagyjából 6-7 kilót szeretnék fogyni, de már a 4-5 kilóval kevesebbnek is nagyon örülnék! Így nem hangzik olyan vészesnek, de higgyétek el, hogy muszáj fogynom, mert így nem nyújtok valami esztétikus látványt. Első sorban a csípőmből, combomból és a fenekemből kell fogynom.
Hogyan tegyem? Egy héten 2* 1,5 órát capoeirázok, de emellett szoba biciklizni is szoktam, hogyha tudok, bár azt kissé rendszertelenül.
Miket kéne ennem? Végül is, szoktam figyelni az étkezésemre (na jó, néha-néha becsúszik egy kis csoki) reggelire müzlit szoktam enni, tízóraira (azt muszáj mert csak 4kor tudok ebédelni és addig éhen halok :s) vagy péksütit, vagy Jó Reggelt-et. Ebédre azért figyelek, hogy ne a lezsírosabb kajákat egyem. Vacsira pedig pirítóst, vagy megint müzlit. De emellett gyümölcsöket is szoktam enni (általában banánt). És emellett sok vizet iszok. Nagyjából 2 litert egy nap.
Mit tegyek, mit változtassak, mit vezessek be annak érdekében, hogy ezt a pár kilót még leadjam?
Nagyon fontos lenne, mert így nem érzem jól magam a bőrömben. Régen vékony voltam, és most zavar, hogy már nem így van a dolog.
Előre is nagyon köszönöm a hasznos válaszokat!!:)
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!