Miértérzem azt, hogy nekem mintha nem lenne olyan nehéz ez a fogyókúra, mármint nem érzek annyira kéztetést arra hogy telefeljam magam. És ugy érzem hogy végig fogom tudni csinálni? 180 cm 118 kg ( 120-kilóról indultam 5 napja. )

Megtaláltad a megfelelőt. :D Csak így tovább.
Milyen diétát csinálsz?
Hát kalóriát számolok:)
Napi 2300 kalória kell -1kg/hét-hez.
Én napi 2000 alatt eszem.
Végülis szinte mindent eszek.
Kivéve a nagyon zsiros dolgokat.
Fehér kenyeret.
Kólákat.
Stb..:)
Sok gyümölcsöt eszem.
Végülis mindent meg adok a szervezetemnek ami kell, csak kisebb mennyiségben.
És meg próbálom be iktatni a mindennapjaimba a sportot..:)
ja és 16 éves vagyok fiu.

Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy neked hogy fér bele a 2300 kalóriába a kóla. Mert nekem biza' nem fér bele:
ha reggelire megeszem egy normál méretű tk. szendvicset, ebédre egy zöldség-hússal dolgot, vacsorára pedig egy rántás nélküli csirkés levest (igaz, nem csészében, hanem tányérban) sok zöldséggel, valamint 2 almát és 2 narancsot még a nap folyamán, már ez bőven túllépi a 2000 kalóriát. Pedig nincs benne édes, nincs benne üdítő, nincs benne cukros tea, sütike, tészta, rizs stb.

Hajrá! :)
Nekem a 4. hónap elején jött egy hétnyi falásroham. Tudod mit csináltam? Ettem amíg rosszul nem lettem! Sütiket, egészségtelen dolgokat, zsíros dolgokat..
És az 1 hét után se híztam, sőt, azóta jobban fogyok :D
Én 120 kg-ról indultam, most vagyok 101 körül.

hát ha meg ehetsz 2000 kcalt 1 nap, nem is csodálom, hogy nem okoz gondot...
Én napi kcal igényem elvileg 1700 körül van. Igyekszem naponta 1000-1300 körül maradni, de nagyon nehéz.
Gondolj, bele, ha fele ennyit ehetnél, akkor is olyan könnyen menne?

*Én napi kcal igényem elvileg 1700 körül van. Igyekszem naponta 1000-1300 körül maradni, de nagyon nehéz.
És ha tudnád, mennyire értelmetlen. Ha lefogytál, és az igényednek megfelelően eszel, azonnal visszaszeded, amit lekoplaltál. Istenem, hányszor elmondtuk?!

igen? szerintem, ha 500 kcal-al kevesebbet eszek, mint amennyi a napi kcal igényem, az már koplalás? Hát gratulálok.. úgy látom, igen nagy divat lett, minden háttértudás nélkül ráfogni mindenkire, hogy így koplal, úgy koplal...
mert hát itt ugye mindenki olyan hűde okos.. aztán otthon ülnek a disznó seggükön (elnézést a kivételnek)
ez már gyakorlatilag a topik sajátossága lett.. pf
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!