Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 168cm-hez sok a 60 kg? (lánynál)

168cm-hez sok a 60 kg? (lánynál)

Figyelt kérdés
2011. febr. 5. 19:21
 1/8 anonim ***** válasza:
nem, de jobb lenne, ha a testzsírszázalékoddal kalkulálnál, nem a kilókkal
2011. febr. 5. 19:25
 2/8 anonim válasza:
Hát, soknak nem sok, de átlagon felüli(főleg lánynál). De tényleg ne a kilóidat nézd hanem, hogy a felesleg (ha van), hogy terül el.
2011. febr. 5. 19:30
 3/8 anonim válasza:
58%
168 cm-hez a 60Kg rendben van, még a 70 is jó lenne. Túlságosan gebének lenni sem egészséges, és nem is szép.
2011. febr. 5. 19:33
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
milyen átlagon felüli? :-o hány kg legyen, 38? nem a k.rva kg-ok számítanak
2011. febr. 5. 19:33
 5/8 anonim válasza:

"Kedves Hölgyem!

Gratulálunk, az Ön testtömeg-indexe az ideális tartományba esik! Sem fogyókúrára, sem hízásra nincs szüksége. Csak arra kell vigyáznia, hogy ezt az eredményt meg is tartsa. A normált testtömeg-indexű emberek várható élettartama a leghosszabb, a táplálkozással összefüggő krónikus betegségek kockázata pedig a legkisebb. Sportoljon, mozogjon minél többet, táplálkozzon egészségesen, és tartani fogja normális testsúlyát.

A családalapítás jelenti az egyik legnagyobb veszélyt a nők testtömegére. Sokan ilyenkor hagyják abba a korábbi rendszeres mozgást, és kevésbé figyelnek táplálkozásukra is. Természetesen nem szabad megfeledkeznünk a gyermekvállalásról is, amely a legtöbb esetben néhány maradandó kilóval járul hozzá az elhízáshoz. Ugye Ön nem esik ebbe a hibába?" [link]

szóval teljesen normális a súlyod

2011. febr. 11. 00:33
 6/8 Brigici16 válasza:
En 167 cm magas vagyok es 55 kg.Szerintem normalis a testsulyod,de tenyleg a "folosleggel" foglalkozz ha van es ne a sulyod figyeld :)
2011. febr. 11. 09:58
 7/8 bix ***** válasza:

ma 00:33

a kalkulátor szerint én 28 fölötti tzs-vel rendelkezek, és fogynom kéne. ezek szerint tőled kéne tanácsot kérnem, hiszen nem szeretnék elhízni. remélem a valós 8 alatt kicsivel _mért_ tzs indexem azért valósabb mint ez a kalkulátor:D

kérdezőnek.

a lényeg ahogy írták a test zsír indexed. egy nőnél ugye a mellek is torzítják ezt a kérdést, mérettől függően akár még kocka hasad is lehetne ettől még:D a kérdés hogy kb mennyi a zsír, és hol. ha az egész a hasadon vagy a combodon, akkor az para. ha nem és arányosan oszlik el, nos akkor teljesen rendben vagy.

2011. febr. 11. 12:16
 8/8 anonim ***** válasza:

Én is pont ennyi vagyok! :D Mekkorák a melleid?

17L

2011. febr. 11. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!