Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a leggyorsabb mód a fogyásr...

Mi a leggyorsabb mód a fogyásra? (tippek)

Figyelt kérdés
18 éves fiu vagyok még nem vagyok kövér de van mit leadni a combomról és a hasamról itthon szoktam edzeni de szeretnék tippeket másoktol h esetleg nekik mi használt gyorsan
2011. febr. 4. 15:06
 1/2 anonim ***** válasza:

na akkor még jó is, hogy most kezded el amikor még nem avgy kövér, csak már érzed hogy egy kicsit több a kelleténél

hanyagold a fehér lisztes, zsríos, cukros étkezéseket

teljes értékű gabonák reggelire+sovány feltét(csmell, sajt, tojás)+zöldségek, zabpehely, gyümölcsök-turmixok

2 kisebb étkezés gyümölcs (narancs, alma, mandrain, körte -szezoniális gyümik) esetleg néha egy-két marok dió, mogyoró, mandula

ebéd: leves (könnyebb)+ másodiknak főzelék, rizs, főtt krumpli, zöldségek, husik, hal, tojás

vacsira minidg könnyűt egyél: tojás, hús, zöldségek, lecsó, tojásleves, zöldségleves, túró, kefír, njoghurt, hal,

2011. febr. 4. 15:21
 2/2 anonim ***** válasza:
hasprés, guggolás, ugrálókötél, 4 ütemű fekvő talán..
2011. febr. 4. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!