Tartós fogyáshoz milyen evési és mozgási módokat ajánlotok, amik nem drasztikusak?
Figyelt kérdés
Közel 20 kg-ot szeretnék fogyni nyár végéig. Lehetséges?
20/L, 168 cm, 78 kg
2011. febr. 4. 10:26
1/7 anonim válasza:
Napi 5x keveset egyél, igy nem lesz akkora éhség érzeted.
Sok gyümölcsöt, zöldséget.
Mellette napi szinten mozogj valamit ( kardio, szoba bicikli stb.. ) kerüld az édességeket, cukros italokat!
3/7 lockstock válasza:
Reggelizz, mint egy király, ebédelj, mint egy polgár és vagyorázz, mint egy koldus. A sok mozgás pedig égeti a zsírt, sajnos nem elhanyagolható.
4/7 anonim válasza:
Update.
Lehet szidni, meg anyázni, de működik.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Még annyit kérdeznék, hogy mozgás alatt a futás, felülés, kitörések és súlyzózás jó?
2011. febr. 4. 16:45
7/7 anonim válasza:
Nekem a futás jött be a legjobban. 4 szer eszek egy nap kevesebbet, lefekvés előtt 2órával már nem eszek.
Kevesebb szénhidrát, még kevesebb cukor, és sok-sok folyadék.
Én 167 cm vagyok, 84 kgról indultam a nyáron, most 74-75 nél tartok.És szintén 20 éves vagyok :)
Sok sikert,és kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!