Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék a leggyorsabban,...

Hogyan tudnék a leggyorsabban, de még egészségesen leadni 13-15 kg-t diétával? És mennyi idő alatt lehetséges ez?

Figyelt kérdés
36 éves vagyok, 160 cm és 78 kg. 63-65 kg-val már elégedett lennék. A második gyermekem születése után maradt rajtam a súly, és jó lenne minél előbb megszabadulni tőle. Mozogni nincs nagyon időm, leszámítva a hosszú sétákat a gyermekeimmel. Tudtok segíteni?
2011. febr. 3. 21:41
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia! Én is hasonló problémákkal küzdök... (1 gyerek, 30 éves, 164 cm. 69 kiló...) Nekem is 10-12 kiló fogyás a cél.

Én odafigyelek mit eszem, pl. ebédre vagy sok levest, és nincs második, vagy mindent eszek, de feleannyit. Tésztát ritkán, húsz savanyúsággal stb. Reggelire tojást kenyér nélkül, estére főtt tojást...

És minden nap, de legalább heti 4X elliptikus trainer-en tekerek, sajnos még csak fél órát tudok, de fokozatosan emelem. Ha nincs ilyen géped, próbáld ki pl. gyorssétát, akár a gyerekeiddel együtt. Vagy vmi kazettára tornázz. Muszáj időt szakítanod erre, bár több gyerek mellett ez nagyon nehéz. Ne akarj mindent egyszerre, fokozatosan próbáld meg változtatni, kis odafigyeléssel megy. Nyugodtan főzz azt, amit eddig, de pl. Te n egyél a csirkemell mellé krumplit, hanem csak salátát. Próbálj meg teljes kiörlésű kenyeret enni reggelire, vagy pufirizst, ilyesmit. Ha éhes vagy nagyon, 1-1 édes répa, egy marék mogyoró(sótlan) jöhet. Napi 5x-6x egyél de ne puffadásig. Éhes azonban ne légy soha! Igyál sok vizet, teát csak citrommal, esetleg édesítőszerrel...

Hát, hirtelen ennyi jutott eszembe, sok sikert!

Ja, még annyit, néha jutalmazd meg magad azzal, amit szeretsz, és akkor nincs semmi tiltólistán, így talán könnyebb...

2011. febr. 3. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!