Elegem van h mindenki beszól, hogy kövér vagyok. Ti is ezt gondoljátok? KÉP
160cm körül vagyok, és 49 kg. Híztam, eddig 45-46 kg voltam. Én nem érzem annyi kövérnek magamat, de bánt, hogy ezt megemlítik, hogy híztam, és hogy kövér vagyok. :( Ti mit gondoltok? Tényleg annyira vészes? :/
17L
Esetleg a poénkodásról hallottál még? Sokszor hallom h szórakoznak valakivel h hú kövér vagy de csak poénból...rossz a humorérzéked akkor.
Megsúgom, ha annyira kövér lennél, és annak is tartanád magad akkor nem mutogatnád a hasad a világhálón...mert eddig aki panaszkodott hogy kövér és pakolt fel magáról képet, azoknak inkább kaját kellene tömniük a gyomrukba nem fogyózni.
Kezdj el sportolni, találj vmit ami érdekel és szívesen csinálod, és formálhatod magad, feszesedhetsz is.
Nem értem miért hiszi mindenki kövérnek magát attól mert van egy csöppnyi hasa. Atya világ. Összedől a világ.
Oké, akkor én most ellent mondok mindenkinek;D
Igen, szörnyű az alakod, a hasadon nincs semmi izom, egy puhány, löttyedt, de tényleg, a lábad viszont nagyon vékony, becsüld meg..
..én csak azt nem értem, hogy miért kell olyan nadrágot felvenni, ami így bevág az oldalán???
Imádom én is a csípőnadrágot, de még nekem sem vág be, akinek aztán tényleg volna mit lefaragni az oldaláról..
A nadrághoz és a csípődhöz ez a nadrág tényleg optikailag nagyítja a hasadat, de nem hájasnak, hanem szélesnek mutatja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!