Hogyan lehet 1 csaj tudtára adni, hogy kicsit fogynia kellene? Megbántás nélkül persze.
Én hamarabb veszem észre, ha hízok, mint a barátom, ugyanis szorítani kezdenek a ruháim, rosszabbul érzem magam, stb. Főleg a stressztől rakódik rám, amit perpill nem tudok és nem is akarok kiiktatni az életemből, ez hozzá tartozik az egyetemi tanulmányokhoz, hogy az ember stresszel a zh és vizsgaidőszakban. Most is próbálok tornázgatni, mert most van egy kis szabadidőm, tiszta izomlázas vagyok, fáj mindenem. Ha valaki beszólna, lehet, hogy simán képen törölném. A párom szerencsére nem engem cseszeget, hanem a saját testén dolgozik. Ez így nekem is erőt ad és motivál, hogy dolgozzak magamon.
Tehát végső soron lehet úgy is segíteni a másiknak, hogy nem bálnázod le és nem bántod meg, hanem példát mutatsz.
*Nem zavar az, amilyen, csak felszedett pár kilót mióta megismerkedtünk. Olyan csinos volt akkor, mikor össze jöttem vele. Szeretném, ha most is olyan lenne.
Nekem szó szerint ezt mondta a férjem, és nem rágtam be tőle, igaza van.
A barátnőmnek viszont legalább 20 kilót kéne fogyni, és nem merem neki megmondani, mert amúgy is önbizalomhiányos és nem akarom megbántani, szóval átérzem a helyzetedet.
Én is hamarabb észreveszem, ha feljön rám pár kiló és rögtön teszek is ellene, attól függetlenül, hogy már férjnél vagyok. Magamnak sem tetszek úgy!
Egyébként az egyik barátom úgy jelezte az asszonykának,hogy felszedett egy kicsit,hogy néztek valami műsort és megjegyezte, hogy az adott "celeb" igen csak felszedett magára egy keveset! A csaja egyből észbe kapott,hogy hoppá, akkor lehet hogy zavarja a pasiját, hogy ő is összeszedett egy pár kilót! Neki is állt fogyózni!
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:15
:) Párszor már megbántottam, de így, ebben a formában sosem merném. Véletlen sem. Arra jutottam, hogy továbbra is úgy fogom szeretni amilyen :) Kössz a válaszokat!!!
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:47
Köszi :)
Nem is hinnéd milyen gyakori probléma ez. Sok házasság ment már tönkre amiatt, hogy valamelyik fél egy idő után elhanyagolja magát, főleg 1-2 gyerek után.
Szerintem is lehetetlen vállalkozás. Vagy elfogadod, vagy elhagyod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!