Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehet 1 csaj tudtára...

Hogyan lehet 1 csaj tudtára adni, hogy kicsit fogynia kellene? Megbántás nélkül persze.

Figyelt kérdés
2011. febr. 2. 00:54
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszokat! :)
2011. febr. 2. 01:23
 12/29 anonim ***** válasza:
Hát, 2 éve én is jól meghíztam, észrevehetően, és nem bántódtam meg, mikor mások mondták, mert tudtam, hogy igazuk van. Aki ezen megsértődik vagy megbántódik, az maga előtt tagadja, hogy fogynia kéne... Ha meg nem zavarja az a pár kiló, akkor meg főleg nem bántódik meg :D De ahogy mondtad, őt is zavarja, akkor nem hiszem, hogy emiatt elkeseredik... nyugodtan mondd meg, úgy, ahogy van: drágám, nagy a segged, hájas a gyomrod, álljál neki tornázni :D
2011. febr. 2. 01:51
 13/29 anonim ***** válasza:

Vagy megmondod,vagy mással próbálkozol.

Pl,hogy az egészségért kell sportolni,nem a vékonyságért.

Vannak klassz huszártrükkök amikkel rá lehet ébreszteni,hogy milyen gáz a kondija.

Lementek fekvőtámaszba,lekönyököltök,test megfeszül a popó is és csak tartani kell egyenes háttal végig feszítve.Egy átlag ember 3 percig bírja.

Csinálhatsz belőle kihívást,pl mosogatásban.Vagy jó még a guggoló verseny.

30mp-ig szabályosan,teljesen leguggolni.25db az átlag.

Mondjuk a megmondásnak vannak kemény hátulütői is.Kimarad a vacsora,vagy amilyen kis butus volt az egyik csajom elkezdett hoodiázni,meg nem enni,pedig mellettem mindent tudott a tökéletes táplálkozásról,sőt ő csinálta nekem a kaját,de hát ez meg már a női logika része.

2011. febr. 2. 01:57
 14/29 anonim ***** válasza:
fogod magad és eljársz vele konditerembe vagy futni ;) nyilván te sem vagy egy tökéletes Adonisz, rád fog férni....
2011. febr. 2. 05:48
 15/29 anonim ***** válasza:
Az egyetlen módszer, ahogy sértödés nélkül meg lehet emliteni, hogy felajánlod, hogy vele EGYÜTT te is elkezdesz odafigyelni a kajákra, elmentek együtt futni vagy más módon sportolni - olyan megjegyzéssel, hogy segiteni akarsz neki. Értelemszerüen olyankor érdemes megemliteni, amikor ö felhozza, hogy nem tud lefogyni vagy hogy túl sokat felszedett. (Mellékesen az senkinek sem - neked sem - árt, ha egészségesebben él, mégha nincs is rajta felesleg)
2011. febr. 2. 07:39
 16/29 anonim ***** válasza:
Jaaaj, hagyjuk már ezt a ha szereted úgy fogadod el dumát. Többek közt azért is van annyi dagadt ember, mert senki nem mer nekik szólni, hogy kezdenek úgy kinézni, mint egy bálna. Még annak kell magát rosszul éreznie, aki észreveszi, hogy valaki DAGADT.
2011. febr. 2. 07:44
 17/29 anonim ***** válasza:
Én elkezdenék valamit sportolni, és rábeszélném, hogy tartson velem. Olyasmit válassz, amit még szívesen csinálna!
2011. febr. 2. 09:13
 18/29 anonim válasza:

megkéred egyik közös havert hogy beszéljen vele. pl: "figyu kicsit felszedtél mióta összejöttetek az xynal .. nem félsz hogy más lányok jobban bejönnek nála??? "

persze a haver nem mondja meg hogy te mondtad ....

2011. febr. 2. 10:06
 19/29 anonim ***** válasza:

Ha ő maga is tudja, hogy le kéne fogyni akkor hiába fogod neki megmondani, hiszen már TUDJA!

Gondolom kevés az akaraterő, az elhatározás. Én is ebben a helyzetben vagyok, tudom, hogy fogynom kéne meg minden, de még nem vitt rá a lélek. Hidd el amint kisüt a nap és jobb idő lesz, bepánikol és elkezd tornázni. Én magamból indulok ki...most ugye nem olyan vészes, mert téli kabát jól takar :D , de hidd el, pár hét és szaladni fog a konditerembe.

2011. febr. 2. 11:11
 20/29 anonim ***** válasza:

Nálam bejött a már említett-közös barát szól,hogy túl kerek-módszer.

Uh észbe is kapott a nőm.

Az időjárásra fogni,meg az igazi lusta duma:).

2011. febr. 2. 11:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!