Hogyan lehet 1 csaj tudtára adni, hogy kicsit fogynia kellene? Megbántás nélkül persze.
Vagy megmondod,vagy mással próbálkozol.
Pl,hogy az egészségért kell sportolni,nem a vékonyságért.
Vannak klassz huszártrükkök amikkel rá lehet ébreszteni,hogy milyen gáz a kondija.
Lementek fekvőtámaszba,lekönyököltök,test megfeszül a popó is és csak tartani kell egyenes háttal végig feszítve.Egy átlag ember 3 percig bírja.
Csinálhatsz belőle kihívást,pl mosogatásban.Vagy jó még a guggoló verseny.
30mp-ig szabályosan,teljesen leguggolni.25db az átlag.
Mondjuk a megmondásnak vannak kemény hátulütői is.Kimarad a vacsora,vagy amilyen kis butus volt az egyik csajom elkezdett hoodiázni,meg nem enni,pedig mellettem mindent tudott a tökéletes táplálkozásról,sőt ő csinálta nekem a kaját,de hát ez meg már a női logika része.
megkéred egyik közös havert hogy beszéljen vele. pl: "figyu kicsit felszedtél mióta összejöttetek az xynal .. nem félsz hogy más lányok jobban bejönnek nála??? "
persze a haver nem mondja meg hogy te mondtad ....
Ha ő maga is tudja, hogy le kéne fogyni akkor hiába fogod neki megmondani, hiszen már TUDJA!
Gondolom kevés az akaraterő, az elhatározás. Én is ebben a helyzetben vagyok, tudom, hogy fogynom kéne meg minden, de még nem vitt rá a lélek. Hidd el amint kisüt a nap és jobb idő lesz, bepánikol és elkezd tornázni. Én magamból indulok ki...most ugye nem olyan vészes, mert téli kabát jól takar :D , de hidd el, pár hét és szaladni fog a konditerembe.
Nálam bejött a már említett-közös barát szól,hogy túl kerek-módszer.
Uh észbe is kapott a nőm.
Az időjárásra fogni,meg az igazi lusta duma:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!