Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem lehet fogyókúra...

Miért nem lehet fogyókúra alatt alkoholt inni?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy rengeteg kalóriát tartalmaz, és állítólag hízlal..kövezzetek meg, de én 3 hónap alatt fogytam 20 kg-t úgy, hogy szinte minden hétvégén ittam 3-4 sört, vagy 1 üveg pezsgőt.Ezen alkalmak eredményeként az ital vízhajtó hatásának köszönhetően, 2!!!!kg-t fogytam másnapra...ebből 1 visszajött harmadnapra, de 1 mindig tartósan lement!Pedig igazán nem vontam meg magamtól az ilyesfajta élvezeteket..én úgy érzem, h nekem még segített is a fogyásban...Most akkor hol van az igazság?Azt tudom, hogy nem egészséges, sőt..de a fogyást nem akadályozza, legalábbis nálam.
2009. febr. 7. 12:12
 1/2 anonim ***** válasza:
88%
hétvégente ennyi és ilyen pia nem oszt nem szoroz ha melette betartasz mindent,mondjuk ha napi rendszerességgel innál 3-4 sört,vagy valami likőrt amiben mégtöbb kalória van,akkor akadályozna.
2009. febr. 7. 12:27
 2/2 anonim ***** válasza:
0%
3 hónap alatt 20 kg? hogy csináltad?:) ez nekem is jól jönne. Nem írnád le milyen diéta/fogyókúra volt?:)
2009. febr. 7. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!