Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Össze állítanátok nekem?...

Össze állítanátok nekem? Nagyon megköszönném?

Figyelt kérdés

hát szerintem ismerős a helyzet..:D Fogyózom..-__-

megkérnélek titeket,hogy segítsetek összeállítani a holnapi étrendem.

Középiskolás vagyok és 15/L (:

szóval arra gondoltam,hogy holnap eszek egy zsömlét (sima normál zsömlét.) két szelet csirkemellsonkával és egy pohár ízesítetlen teával reggelire.

a suliba is viszek kaját,ezért ugyanerre gondoltam.(esetleg más?)

ebéd huh..erre nem tudom..igazából ugyanezek ..van itthon parizer,kenyér,füstölt sajt,meg ilyenek.(:

délután ennék egy almát

vacsorára pedig még nem tudom.

ez így nagyjából hány kalória lenne??:OO

ma ettem 2 korpás kiflit májkrémmel megkenve és benne egy kis hagymával,egy pohár ízesítetlen teát,2szelet füstölt sajtot,3 pohár 50%os narancslevet,2 kis kocka csokit,1 kis almát,és vacsira szerintem egy szelet félbarna kenyeret 2 és fél szelet csirkemellsonkával.

ez kb.hány kalória?

persze holnaptól kezdem,csak kíváncsi vagyok.

előre is köszi.(:!!

2011. jan. 31. 16:07
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Főleg egy zölileves baromi egyszerű, tényleg alapdolog. Hagymát vágsz, olajon üvegesre párolod, rá a falaprított répát, zellert, karalábét, kevés karfiol, picit így kavargasd, lehúzod a tűzről, egy-két ek liszt, pirospaprika, ételízesítő, bors, majoranna (ha van, az elején kolbászkarika két-három db), és felöntöd vízzel. Ekkor raksz bele krumplit is, darabolt fél paprikát meg eg egész kis paradicsomot. Úgy 3literhez tegyél 5-6 szál sárgarépát, 2fehéret, 1-1 nagy zeller és karalábé, 4 közepes krumpli. És egy leveskocka, só egy pici ha kell. Esetleg egy gerezd fokhagyma.
2011. febr. 2. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!