Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyhatok a leggyorsabb...

Hogyan fogyhatok a leggyorsabban, úgy hogy ne legyen éhség érzetem?

Figyelt kérdés

nem szeretnék fogyókúrás szeretek szedni, mert nincsen rá pénzem.

170 centi és 70 kiló vagyok.

2011. jan. 29. 13:29
 1/3 anonim ***** válasza:

én is kb. pont ennyi vagyok ilyen magassághoz :) már 4 kg lement 1 hónap alatt, ennél gyorsabbra ne számíts, mert azt vissza fogod szedni.

Lényeg: napi 5x keveset, nap első felében jóminőségű szénhidrát (tk kenyér, zabpehely), napközben mehet gyümi, ebédre meleg étel, ami otthon van, de ha tésztaköret v. pl. sültkrumpli, akkor csak feleannyit. köretnek inkább barnarizs, főttkrumpli, párolt zöldség. Vacsira sok fehérje: joghurt, túró, kefir, sovány sajt, tojás, csirkehusi, zöldségek. kerüld a cukros, fehér lisztes dolgokat. napi min. 2 liter víz.

legalább 2-3 naponta aerob mozgás, pl. kocogás, úszás, bicikli, gyors séta, aerobic, tánc, 40-60 percen keresztül h ne lihegj, de fáradj el azért.

ezekkel fürdőruhaszezonra -10 v. 12 kg és tökéletes leszel :)

2011. jan. 29. 13:39
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen : )
2011. jan. 29. 14:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Gyorsan sehogy, pláne, hogy a súlyod se vészes különösebben. Ilyenkor már inkább formásítani kell, mellette egészségesen, táplálóan enni. Lehet sokat is csak az nem mindegy, hogy miből. Én napi fél kiló csirkemellett is bevágok és nem vagyok kövér, éhezni meg főleg nem szoktam, sőt jókat bezabálok az egészséges kajákból.
2011. jan. 29. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!