Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen ételek vannak, amikben...

Milyen ételek vannak, amikben csak zöldség és gyümölcs van?

Figyelt kérdés

Fogyózok, és a nyers gyümit/zöldséget unom. Természetesen nem csak ezeket eszem, de próbálok egészségesen étkezni.

Tehát olyasmikre gondolok, mint a sült alma.

2011. jan. 26. 16:01
 1/6 anonim ***** válasza:

Én pl imádom a turmixokat is :)

Fél litertől úgy tele leszek, hogy huhh..

2011. jan. 26. 16:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Fött karfiol,kelbimbó,natúr joghurttal.
2011. jan. 26. 16:30
 3/6 anonim ***** válasza:

Fúú, nehéz ügy. Levesek, zöldségleves. Vigyázz a krémlevesekkel, mert tejszínnel készülnek.

Amúgy a salikat feldobhatod valamivel: egy kis natúr joghurtos öntet/kefires öntet zöldfűszerekkel (90 kcal) igazán nem hízlal, vagy a saliba a zöldségek mellé belekarikázol egy főtt tojást (+ 70 kcal)

2011. jan. 26. 17:40
 4/6 anonim ***** válasza:

igen, igen nekem is ez volt

főzelékek-habard joghurttal és magával turmixold

zöldséglevesek husival

párolt zöldségek

rizts, kevés főtt krumplit ehetsz nyugodtan, keversz bele sárgarépa-fehérrépa-zöldborsó keverékét, és mellé husi, hal stb

sült banán, sült narancs, sült körze

rakott dolgokat ehetsz (zöldbab, karfiol, brokkoli)

lényeg hogy szenvedés legyen és ne und az ételeket ahnem variáld és úgy tök izgalmas lesz

pl salátákba keversz friss fűszereket kevéske lencsét, bele vagdalsz tojást, tonhalat, csirkét stb

csőben sült brokkoli csirkével

2011. jan. 26. 19:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Imadom a franciasalit, de a majonez miatt nem kaloriaszegeny. Tegnap probaltam, hogy a majonezt kivaltottam zsirszegeny tejfollel es ugyanugy izesitettem, mintha majonezt csinalnek (so, edesito, bors es egy kis mustar) A kulonbseget eszre se lehetett venni, igy aztan bovitheted az etrendet! (tejfolos borso, francia sali, kukorica sali...+ sult csirkemell, csirkemaj, hal) Es rogton egy ilyen ebed csak 400-500 cal.)
2011. jan. 27. 22:08
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ! Ha valakinek van még ötlete, tanácsa nyugodtan írja le! :)
2011. febr. 14. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!