Mit gondoltok, sikeres lehet?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretném kockássá formálni a hasam, kis sörhasat felszedtem. :D Szóval arra gondoltam, hogy tolom keményen az Ab King Pro-t, és közbe semmi édesség, meg cukros ital, ilyenek, normális reggeli-ebéd-vacsora, semmi nassolás. Mit gondoltok, sikeres lehet az akcióm? :D Napi 300-350 felülésre gondoltam.2011. jan. 25. 21:46
1/4 anonim válasza:
300-350 felülés? XD Hát 2 hét múlva már látványos lesz az eredmény, de csak óvatosan, nehogy húzódás vagy hasonló legyen belőle, főleg elsőre kicsit soknak tűnik ez a mennyiség :S De ha amúgy szoktál sportolni akkor nem szóltam :D Én szurkolok, hajrá ;D
2/4 anonim válasza:
A hasizom túl kicsi ahhoz, hogy nagyobb energiát leégess vele. Ráadásul maga a gyakorlat se aerob jellegű, így egy kis has erősődésen kívül ne számíts semmire. Ja, és ha sörhasad is van, akkor úgyse fog látszódni semmi, csak ha diétázol.
3/4 A kérdező kommentje:
Akkor fussak inkább? :D
2011. jan. 25. 23:05
4/4 anonim válasza:
A kettő együtt már biztos hatékony lesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!