Miért a hasamra hízok?
Figyelt kérdés
Elvileg anorexiás voltam, most elkezdtem többet enni a megszokottnál és azt veszem észre hogy csak a hasamra hízom. Olyan nagy már a hasam mintha terhes lennék, amit híztam kb 3 kg-ot azt tuti oda.:S Mit csináljak hogy máshova is hízzak, meg a hasam újra lapos legyen, de nem fogyókúrával.2011. jan. 22. 20:49
1/3 anonim válasza:
Semmit nem tudsz vele csinálni. Valószínűleg amikor anorexiás voltál az izmaid is elfogytak és attól függetlenül, hogy most vékony vagy a zsír-izom aránya nem megfelelő. Erősíteni kellene és sportosan táplálkozni, hogy az arány javuljon. Az izom zsírt éget, tehát hosszútáon javítja az alakodat. Külön szabályozni azt nem lehet hogy ki hova fogyjon, meg hízzon, ezt csak összességében lehet.
2/3 A kérdező kommentje:
köszi a komit! de mit sportoljak hogy ne fogyjak, hanem izmot építsek??
2011. jan. 22. 21:04
3/3 anonim válasza:
Izmot építeni kondizással lehet. Természetes úton egy nő nem tud túl sokat, szóval nyugodtan csinálhatod nem leszel tőle Schwartzenegger. :)
Mellette lehet bicajozni, gyalogolni, ártani nem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!