Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan veszitek rá magatokat...

Hogyan veszitek rá magatokat a fogyásra? Én hogyan tegyem? Van egy kis feleslegem, unokatestvérem edző és leírja nekem, mit, mennyit ehetek egy nap és először heti 2x majd heti 3x megyek edzőterembe és ő mondja meg mit tornázhatok.

Figyelt kérdés
Csak annyi probléma van, h ha rágondolok, h nem ehetek azt amit akarok,az egésztől elmegy a kedvem.. pedig AKAROM és MUSZÁJ, mert jön a nyár... de annyira félek, h nem tudok fogyni és nem lesz semmi változás... Meg, h nem bírom ki.. :( Légyszi valamivel biztassatok, amivel Ti is biztattátok magatokat!!!!
2009. febr. 3. 20:04
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Van akinek bejön a fogyi napló, mert tudja ellenőrizni magát.

Én csak naptáron jelölgetem, engem nem zavar, hisz szeretek főzni és sütni. Tehát lehetőség, hogy kipróbáljak új ételeket. Lehet, hogy segít ha valami más rendszerességet iktatsz be, pl. én tornázom, és mellette nem a diétámra figyelek meg azon görcsölök, hanem a napi tornámon.

Ha a diéta megkezdése előtt van egy kis időd, akkor fel tudsz rá készülni mentálisan: én egy hónapot adtam magamnak.

2009. febr. 3. 20:18
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél egy klassz ruhát. Engem semmi sem motivál jobban, mint az a felszabadító érzés, hogy bármikor bármit felhúzhatok, nem kell rejtegetnem egyik testrészemet sem.
2009. febr. 3. 23:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Engem most a szules es szoptatas utan az motival, hogy szeretnek beleferni a regi nadragjaimba, szeretnem hordani a csinos, elegans es nem eppen keves penzert beszerzett terhesseg elotti ruhaimat, viszont mekkora gondban lennek, ha igy maradnek es uj ruhakat kellene vennem a jelenlegi testemre, amikor most nem igazan allunk jol anyagilag. Es hogy a fiamnak csinos mamaja lesz, mire jon a nyar es milyen szepek is leszunk egyutt igy harmasban, a ferjem is vegre azt a vekony derekat olelheti majd, amit regen es vegre bepotolhatjuk a kuszobon atemelest, ami az eskuvonk utan elmaradt, ugyanis akkor mar nyolc honapos terhes voltam.

Ha mar eppen nagyon nehez a helyzet es semmi kedvem a dietahoz, vagy a napi tornahoz, akkor nemes egyszeruseggel tukorbe nezek es radobbenek, hogy most egyaltalan nem az eredeti testemet latom benne, az jelenleg csak a kepzeletemben letezik, pedig csak rajtam mulik, hogy ismet jo legyek magamnak. Mert ez a legfontosabb, hogy magadnak akarj szep es csinos lenni.

Es a sor vegen kullog az, hogy meg nem lattak szules ota a baratok, ugyanis messze elunk toluk, de nyaron meglatogatjuk oket es jo lenne, ha nem azzal fogadnanak, hogy megasszonyosodtam...

Minden lehetoseged addott, hogy megcsinald. Szakemberek tudnak teged tamogatni, segiteni neked. Elj ezzel a lehetoseggel, ne hagyd ki!

Bar, ha bizonytalankodsz, az jelentheti azt is, hogy valojaban nincs is akkora gondod a testeddel, talan tetszel magadnak most is es epp emiatt nem tudod magadat igazan hatarozottan osztonozni a dietara, mozgasra. Errol nem irtal. Mennyit szeretnel fogyni? Miert erzed szukseget?

Egy jo tanacs: ne a nyarra akarj lefogyni, keress hosszabbtavu celt, vagy olyat, ami nincs idohoz kotve. Mert szerintem ha azt mondogatod magadban, hogy nyarra kell lefogyni, akkor eleinte csusztathatod magadban a dolgokat azzal a szoveggel, hogy messze meg a nyar, van meg idom, majd egyszer radobbensz, hogy mar javaban tavasz van es akkor esetleg jonne az a gondolatmenet, hogy mar ugy sincs eleg idod, nem fog menni, akkor meg mar mindegy, majd inkabb a kovetkezo nyarra lefogysz...

Sok sikert!

2009. febr. 4. 07:35
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Utolsó váéaszoló! 172cm vagyok és 65kg, le szeretnék fogyni minimum 60kilóra, mert nyáron sokkal jobb volt, nem voltak hurkák a hasamon meg semmi... de hogy jött a tél, meg minden nagyon sokat ettem, szinte egyfolytában és észre sem vettem, h híztam... :S

Köszönöm mégegyszer a válaszokat! :)

2009. febr. 4. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!