Mikor a leghatásosabb a torna zsírégetés szempontjából?
A nap melyik szakában a leghatásosabb a torna (Réka 20 percesei, minden nap 2x20p).
Evés előtt, illetve után mennyivel érdemes tornázni, hogy a rajtam lévő zsírpárnák menjenek le rólam?
A legtöbb kalóriát a küzdősport edzések égetik.
Testalkattól függ elsősorban,hogy mennyit,de kb az átlag 1 óra alatt 1000-1200kalt.
Az ilyen női sportok közül meg a spinning a nyertes.
1óra/500-700kal.
Edzés előtt másfél-2óra.Edzés után meg gyorsan felszívódó fehérje kell,azonnal.1-1.5 óra múlva meg meg jöhet a rendes evés.
Ezek a 20 percesek végülis arra jók,hogy felkészítenek a rendes edzésre.De ha nincs extrém túlsúlyod,akkor 1 órával illene kezdeni egybe,nem szétbontva.Kora délután,vagy 6 óra körül van legjobb erőben az emberek többsége.
Ó:)Én meg benéneztem a kérdést.Mikor helyett,melyiket olvastam,de most már leírtam ennyi mindent,nem törlöm ki:D.
Egyél előtte másfél órával, pl.: müzliszeletet, kell az energia.
Ha kevesebb idő telik el a torna és az evés között, a szervezeted a bevitt tápanyag bontására figyel, és eszében sincs rendesen zsírt égetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!