Aki használta a kápi leves kúrát az mennyit tudott leadni? és mnnyi idö alatt?
google wakame:
"364. somebody50 2010-11-02 14:23
Szia ! Nem tudom, visszajössz-e még erre a fórumra, mert ha igen, érdekelne, hogy visszakaptad-e azóta a pénzt ? Sajnos balekok vagyunk, az ember mindent kipróbálna a cél érdekében. Én is rendeltem cseppeket, de egyetlen grammot sem fogytam 9 nap alatt. Én nem küldöm vissza több mint 4. 000 Ft postaköltségért, hisz elég az eddigi veszteség, hanem a hatóságokhoz fordulok. Én is későn olvastam el sajnos a többiek véleményét és ezek erre alapoznak. A balekokra. Közzé kell tenni minél több helyen az interneten, hogy ne vásárolja senki, hogy minél kevesebb kétségbe esett ember sétáljon be a csapjájukba. Eléggé hülyék vagyunk, szó se róla és nem is gondoltam, hogy napi egy kilót fogok fogyni tőle. De ha heti egy kg-t fogytam volna, már akkor megérte volna. De egyetlen dekát sem fogytam, pedig nem "zabálok"."
"366. zunika 2010-11-02 22:47
Ma rendeltem meg a Wakame kapszulát ettől a hölgytől. . . Sokkal olcsóbb, mint a csepp, úgy gondoltam, kipróbálom. Ha nem jön be, akkor sem veszítek annyira sokat. . . De be fog jönni, érzem :)
Majd jelentkezem. . ."
"370. zunika 2010-12-02 12:42
Sziasztok!
Lassan 1 hónapja szedem a Wakame kapszulát, bár nem diétázom, egy grammot sem fogytam. Viszont nem vagyok vizes, és nem hullik a hajam :O Ártani nem árt, mellékhatása nincs. De a fogyás egyelőre elmarad. . . . Azt hiszem január 2-től Atkins vagy 90 napos lesz. . :("
Különben a wakameblabla egy nagy baromság.
"Wakame, tengeri mustár - Undaria pinnatifida (Harvey) Suringar
Ao-wakame, Ito-wakame, Kizami-kombu, Kizami-wakami, Miyok, Nambu-wakame, Precious sea grass, Sea mustard, miyeok [koreai], qundaicai [kínai]
Ez is a japánok kedvencei közé tartozik. Lágyabb, mint a kombu, de hasonló módon használható.
Áztatás után a főerét ki kell vágni. Lehet 10 percig lassú tűzön főzni, de nyersen is fogyasztható, apróra vágva, salátában."
forrás: [link]
És egy érdekesség a linkelt oldalról:
"A JAPÁN WAKAME összetétele víz, alga, 10%-os fukoxantin, 50 mg UNDARIA PINNATIPIDA"
Wakame - a fent linkelt alga japán neve
víz - ismerjük :)
alga - például többek között a wakame is egy algafajta szóval nem értem, miért írta
fukoxantin - az alga színezőanyaga
undaria pinnatipida - a wakame latin neve
Tehát van benne egy kapszulányi alga meg víz. LOL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!