Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi lenne nekem a legmegfelelob...

Mi lenne nekem a legmegfelelobb? 16-L 10 kilot szeretnek lefogyni. Mi a helyzet a gabonapehellyel+yoghur vagy tej?

Figyelt kérdés
Nagyon sok mindnent kiprobaltam es le is fogytam csak azota epilepszias lettem es a gyogyszerek nagyon ehsegerzetet adnak... zold teat,vizet,iszom.Egy napom annyibol al hogy egyszer eszek delutan 15:30-kor(ekkor erek haza) nem mondhatnam hogy sokat eszek mint egy ebed. Csak mikor ram jon foleg hetvegen amikor egesz nap ithon vagyok. Es ebbol mar nagyon elegem van. Eszre vettem hogy ha reggelizek egesz nap tobbet eszem. Es iskolaban nem is vagyok annyira ehes.Napi 1.5 liter van meg de probalom novelni.Mar egy hete mindne nap 1 orat intenziv setalast csinalok es ahogy mertem 800 ckal megy le.Segitsetek kerlek :(
2011. jan. 17. 20:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Először is nem csoda, hogy folyton az evésen jár az eszed, ha szinte alig eszel valamit. a fogyókúra nem koplalásról szól, egy nap 5x, de minimum 4x kell enni, keveset. fehérliszt, cukor, tészta, szénsavas, cukros üdítők ne legyenek az étrendedben.

A gabonapehely, amit írtál, csak úgy ér valamit, ha natúr (zabpehely pl.), nem tartalmaz hozzáadott cukrot. azt lehet tejbe vagy joghurtba tenni, hozzá fahéjat, kókuszreszeléket keverni, gyümölcsöt enni. ha nem elég édes, akkor tehetsz hozzá folyékony édesítőszert.

2011. jan. 17. 21:12
 2/3 anonim ***** válasza:

21.12 azért ne essünk túlzásokba... a joghurtokban mindegyikben van cukor. A tej tejcukor és tejzsír. A kókuszreszelék full cukor... És ha még egy kis banánt is tesz bele, akkor szép nagy kalóriabomba! :D

Pl. ha 3 dl zsíros tejbe beletesz egy banánt, megszórja kókusszal, és beledob 50g zabpelyhet, akkor ez egy 500kcal-s reggeli :) Ami sok lesz, főleg ha normálisan megtanul táplálkozni napi 5-6 étkezés stb.

2011. jan. 17. 23:55
 3/3 anonim ***** válasza:

nyilván feltételeztem, hogy az ember nem a legkalóriadúsabb cuccokat választja, ha le akar fogyni... ez olyan magától értetődő dolog nem?

de akkor legyen, pontosítok:

natúr joghurt 1 db, 90 kcal, 6g ch

zabpehely 50g, 180 kcal, 30g ch (jó minőségű! nem finomliszt)

alma 1 db, 30 kcal, 7g ch

kókuszreszelék (amiből egyébként sem eszel, csak kb 10-20 g-ot), 60 kcal, szénhidrát 0! (nem előre cukrozottat kell venni).

Ez kb 350 kcal, 42g ch. mivel a diétában nem érdemes 1400-nál kevesebbet fogyasztani, ez a reggeli nem tűnik soknak, különösen, ha figyelembe vesszük a "reggelizz, mint a király, ebédelj, mint egy polgár, vacsorázz, mint egy koldus" elvet.

a szénhidrátból a nagy része jó minőségű, lassan lebomló fajta, így ezzel sincs gáz. mivel egy nap 130-160 g ch-t szoktak javasolni, és hangsúlyozzák, hogy ezt is a nap első felében vigyük be, szerintem ez is oké.

aki meg fogyókúra alatt cukros müzlit cukros joghurtba tesz, és ahhoz banánt meg aszalt gyümölcsöket fal, az vessen magára :D

2011. jan. 18. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!