Melyik lenne a legmegfelelobb telefon? Info lent
olyan telefonre gondoltam amin van wifi kb 5 megapixeles kamera, érintoképernyos, jó minosegben lehessen rajta zenét hallgatni. Az ára pegig kb. 120ezer forint korul legyen.
A válaszokat koszii :)
galaxy s?
olcsóbb kategóriában Samsung Monte
Igazából neked elég lenne olcsóbb is, de első benyomásra (legyen drága, és tudjon annyit, mint bármelyik Androidos, Windows Mobile-os, újabb S60-as telefon) neked egy iPhone való.
Csilivili, jó minőségű, drága.
nekem iphone nem kell, nagyon drága és nem tud annyit mint amennyit elkérnek érte..
én igazából egy olyan telefonra gondolok, ami sokat tud, és megéri a pénzét.. szóval nem a menoségéért fizetek.
Szia,
HTC DESIRE Z.
Olyat vettem egy hete 130ezerért.
Mindent tud... Android, wifi, 5mp( gyönyörű képeket csinál)
Qwerty billentyűzet szóval fasza cumó. Ha megtetszett írj privit , tudok rá olcsón helyet ;)
"nem tud annyit mint amennyit elkérnek érte.. "
Akkor sorold fel, miket szeretnél KONKRÉTAN, hogy tudjon. Mert az a pár dolog, amit írtál, azt tudja.
Sőt, mit nem tud, amit szeretnél, csak még nem írtad?
Vagy módosítod a kérdésedet arra, hogy mi a legolcsóbb telefon, ami tudja ezeket?
- wifi
- 5 megapixeles kamera
- érintoképernyős
- jack kimenet fülhallgatónak és mp3 lejátsztó sw
Samsung Wave
80-110ezer ft
wifi
5megapixeles kamera
érintős
jó minőségben lehet rajta zenét hallgatni
én imádom =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!