Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik lenne a legmegfelelobb...

Melyik lenne a legmegfelelobb telefon? Info lent

Figyelt kérdés

olyan telefonre gondoltam amin van wifi kb 5 megapixeles kamera, érintoképernyos, jó minosegben lehessen rajta zenét hallgatni. Az ára pegig kb. 120ezer forint korul legyen.

A válaszokat koszii :)

2010. nov. 20. 21:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

galaxy s?

olcsóbb kategóriában Samsung Monte

2010. nov. 20. 21:42
 2/8 A kérdező kommentje:
egy kicsit felsobb kategoriara gondolok, nem baj ha kicsit drágább 120ezernel, lehet 130e is, csak megérje a pénzét, de azért koszi
2010. nov. 20. 22:08
 3/8 EG0 ***** válasza:
57%

Igazából neked elég lenne olcsóbb is, de első benyomásra (legyen drága, és tudjon annyit, mint bármelyik Androidos, Windows Mobile-os, újabb S60-as telefon) neked egy iPhone való.

Csilivili, jó minőségű, drága.

2010. nov. 20. 22:40
 4/8 A kérdező kommentje:

nekem iphone nem kell, nagyon drága és nem tud annyit mint amennyit elkérnek érte..

én igazából egy olyan telefonra gondolok, ami sokat tud, és megéri a pénzét.. szóval nem a menoségéért fizetek.

2010. nov. 20. 23:40
 5/8 anonim válasza:
100%

Szia,

HTC DESIRE Z.

Olyat vettem egy hete 130ezerért.

Mindent tud... Android, wifi, 5mp( gyönyörű képeket csinál)

Qwerty billentyűzet szóval fasza cumó. Ha megtetszett írj privit , tudok rá olcsón helyet ;)

2010. nov. 21. 00:43
 6/8 EG0 ***** válasza:
57%

"nem tud annyit mint amennyit elkérnek érte.. "

Akkor sorold fel, miket szeretnél KONKRÉTAN, hogy tudjon. Mert az a pár dolog, amit írtál, azt tudja.

Sőt, mit nem tud, amit szeretnél, csak még nem írtad?

Vagy módosítod a kérdésedet arra, hogy mi a legolcsóbb telefon, ami tudja ezeket?

- wifi

- 5 megapixeles kamera

- érintoképernyős

- jack kimenet fülhallgatónak és mp3 lejátsztó sw

2010. nov. 21. 02:45
 7/8 A kérdező kommentje:
bocsi, akkor sokat tud, de jóval tobbet kérnek érte mint amennyit kellene, én nem a névért akarok fizetni.
2010. nov. 21. 13:17
 8/8 anonim ***** válasza:

Samsung Wave

80-110ezer ft

wifi

5megapixeles kamera

érintős

jó minőségben lehet rajta zenét hallgatni

én imádom =)

2010. nov. 21. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!