15 éves srác vagyok és 75 kg. Szeretnék lefogyni nyárra minimum 10 kg-t. Milyen diétát ajánlatok?
Semmilyet.
Sok fehérje, kevés szénhidrát, és heti háromszor konditerem, vagy más egész testet átmozgató sport.
Mondjuk attól függ, hogy úgy akarsz kinézni, mint egy alsónadrág modell, vagy mint egy nyalóka.
akkor sportolsz (nem kifejezetten itt arra kell gondolni hogy gyúrsz, hanem bármifél mozgás, séta, otthon takarítasz, segítesz a háztartásba, leviszed a szemetet, biciklizel, futsz, és otthon tornázol vmi zenére, kazira stb
diétát én nem ajánlok, igaz nem tudom hogy hány centi vagy, de 15 évesen nem diétázni kell
figyelj a tápanyagokra, chips, csokik, csokis müzli, ízeített joghurtok, cukros üdítők, teák, nem kellenek
helyettük sok gyümölcs, teljes kiőrlésű gabonák, levesek, zöldségek, főzelékek, tojás, hús, hal, túró, tejtermékek
ha édességre vágysz túró, kefrí gyümölccsel, mézzel
étcsoki, kakaó édesítővel
zsíros, cukros kajákat próbáld lerülni, és lefogod érni amit szeretnél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!