Fogyjunk egyutt! Csatlakozik hozzam valaki?
Figyelt kérdés
3-4 kg szeretnek leadni,batorithanank egymast esetleg elmondjuk ki milyen modszerrel probal fogyni!2011. jan. 16. 10:18
11/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok!, hogy haladtok?Meg bevezettem hti 2x 20 perc szaladast, kenyeret nem eszem, de azert vacsira van hogy becsuszik egy kis kaja :(!
2011. jan. 21. 22:34
12/15 anonim válasza:
Szerintem én is csatlakozom. Igaz, nekem egészségügyi oka van, annak, hogy nem sportolhatok.
164cm/53kg. Sajnos most feljött 2kg, azt mindenképpen szeretném leadni.
13/15 anonim válasza:
Néha a feladás szélén vagyok..Leginkább a családi vacsorák alkalmával..ma becsúszott egy kis húsleves... Pozitív: rájöttem, hogy szeretem az avokádó krémet.. Kitartás mindenkinek..
14/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok, hogy haladtok?En megvagyok elegedve, fogytam 1,5 kg-t, nem eszem kenyeret, s nem vacsizom es sprotolok majdnem minden nap legalabb 30 perc biciklizes be van iktatva , ha nem akkor kosarazas, vagy eroterem, s tenyleg latom a valtozast ami nagyon jo erzes!
2011. febr. 11. 13:23
15/15 anonim válasza:
Sziasztok itt a jó idő és jelentem meg van a minusz 3 kg.:). mostmár csak attól félek nem bírom megtartani.. Kedves kérdező, nálad, hogyan alakulnak a dolgok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!