Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy kéne étkeznem? Légyszi...

Hogy kéne étkeznem? Légyszi emberi elme számára közérthetően írjátok le (milyen kaját, mennyit), nem értek a kcal, szénhidrátszámolgatásokhoz meg ilyenekhez.

Figyelt kérdés
16/L, 165/56kg vagyok, fogyás és izmosodás a cél. Napi 30percet futok helyben, 50fekvő + napi 10zel növelt felülés, most épp 320nál járok(500ig akarom növelni) Hatásos ez így?
2011. jan. 15. 19:29
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
pont ezt akartam írni... kedves kölök, aki a Bányait kritizálja, ha te ennyire vágod a témát, akkor most akár meg is oszthatod a tudásod velünk, tudatlanokkal... erre irányult a kérdés is. Szal ha tudsz jobbat, figyellekO_O
2011. jan. 15. 20:03
 12/20 anonim ***** válasza:

Rendben.

Min 40 perc ZSÍRÉGETŐ mozgás, a pulzus zsírégető tartományában.

Pl futás, biciklizés.

Akár intervallum edzés, ebből elég akár 20 perc is.

Az étkezés-leírásába nem kötök bele, mert jó.

És ez egy ANONIM oldal. Miért kéne felvállalnom a nevemet?:)) Ha nektek ez adja a hitelességet, akkor kövessétek nyugodtan az ő tanácsait, biztos fogyni fogtok :DD De ha nem, akkor utána gondolkozzatok picit :D (már ha tudtok valami kevéskét az emberi szervezetről)

2011. jan. 15. 20:06
 13/20 Bányai Károly ***** válasza:
Bocs, valóban elkerülte a figyelmem a lány mivoltod. Szerintem lányoknak legjobb az úszás. Szép formáik lesznek tőle, és mivel nagyon is aerob sport, szuperül égeti a zsírt. A kaja viszont nagyon fontos, ha a másik válaszadónk kicsit is tájékozódott volna testépítő körökben, akkor pontosan tudná, hogy a szép izomzat titka a csirke-rizs kombináció. Mindenesetre ajánlom a kérdező figyelmébe a Testépítés bibliája c. könyvet, amiben a táplálkozásra vonatkozó rész nagyon jó, és a szálkásításra is sok hasznos tanács van.
2011. jan. 15. 20:06
 14/20 anonim ***** válasza:

A kérdezőnek ZSÍRÉGETŐ MOZGÁSRA van szüksége, nem epdig izomépítésre.

Mondtam, hogy a kaja az jó, a mozgásod nem jó.

2011. jan. 15. 20:07
 15/20 Bányai Károly ***** válasza:
Bocs, azt pont nem kritizáltad, nem vettem még észre a második oldalt.
2011. jan. 15. 20:07
 16/20 Bányai Károly ***** válasza:
Mi a baj az úszással?
2011. jan. 15. 20:08
 17/20 anonim ***** válasza:

Nem az úszásra értettem, azt észre se vettem, hogy írtad.

Bár személy szerint én nem fogytam úszástól, de szobabiciklizéstől igen.

De ez csak az én véleményem végülis úszni jó :D)

2011. jan. 15. 20:11
 18/20 A kérdező kommentje:

Kedves Anonym válaszoló, köszönöm az immár korrekt választ, tény hogy azért kérdeztem, mert hülye vagyok a témához. De attól még nem kell egyből lenyelni, elsőre is felfogtam h mi a te javaslatod, amint leírtad^^ de azért tényleg köszi(: megfogadom.

Kedves Bányai Károly, neked is ismételten köszönöm a kommentet(: sokat segítettetek.(:

2011. jan. 15. 20:12
 19/20 Bányai Károly ***** válasza:
Akkor nagyjából egyet is értünk. Az úszás nem terheli-koptatja pl. a térdet, viszont csaknem minden izmot megmozgat. A pulzustartományokat pedig szerintem írd fel a kérdezőnek, mert eléggé hasznos, ha fogyásról van szó.
2011. jan. 15. 20:13
 20/20 anonim ***** válasza:

Hát, ha leírja, mennyi nyugalmi állapotban a pulzusa...

De ha nem, akkor 100-130 között legyen, kérdező ;)

2011. jan. 15. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!