Hogy kéne étkeznem? Légyszi emberi elme számára közérthetően írjátok le (milyen kaját, mennyit), nem értek a kcal, szénhidrátszámolgatásokhoz meg ilyenekhez.
Rendben.
Min 40 perc ZSÍRÉGETŐ mozgás, a pulzus zsírégető tartományában.
Pl futás, biciklizés.
Akár intervallum edzés, ebből elég akár 20 perc is.
Az étkezés-leírásába nem kötök bele, mert jó.
És ez egy ANONIM oldal. Miért kéne felvállalnom a nevemet?:)) Ha nektek ez adja a hitelességet, akkor kövessétek nyugodtan az ő tanácsait, biztos fogyni fogtok :DD De ha nem, akkor utána gondolkozzatok picit :D (már ha tudtok valami kevéskét az emberi szervezetről)
A kérdezőnek ZSÍRÉGETŐ MOZGÁSRA van szüksége, nem epdig izomépítésre.
Mondtam, hogy a kaja az jó, a mozgásod nem jó.
Nem az úszásra értettem, azt észre se vettem, hogy írtad.
Bár személy szerint én nem fogytam úszástól, de szobabiciklizéstől igen.
De ez csak az én véleményem végülis úszni jó :D)
Kedves Anonym válaszoló, köszönöm az immár korrekt választ, tény hogy azért kérdeztem, mert hülye vagyok a témához. De attól még nem kell egyből lenyelni, elsőre is felfogtam h mi a te javaslatod, amint leírtad^^ de azért tényleg köszi(: megfogadom.
Kedves Bányai Károly, neked is ismételten köszönöm a kommentet(: sokat segítettetek.(:
Hát, ha leírja, mennyi nyugalmi állapotban a pulzusa...
De ha nem, akkor 100-130 között legyen, kérdező ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!