Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyhatnék COMBRÓL, ha...

Hogyan fogyhatnék COMBRÓL, ha nem a zsírpárnáimtól, hanem az IZOMtól szeretnék megszabadulni?

Figyelt kérdés
Olyan fogyasztó módszert szeretnék, ami nem a zsírt alakítja izommá, hanem az túlzott izomtól szabadít meg. Az edzés is érdekelne, ha van olyan, ami nem tovább táplálja az izmokat, hanem megszabadít tőlük. Van erre valami hatásos módszer? 16 éves lány vagyok és nem találom így elég nőiesnek a combjaimat, ahhoz túl fiatal vagyok, hogy ez ne érdekeljen! Kérlek segítsetek, ha tudtok!
2011. jan. 15. 15:13
 1/8 anonim ***** válasza:
ne egyél annyi fehérjét
2011. jan. 15. 15:20
 2/8 A kérdező kommentje:
és azt hogy csináljam? mit egyek, hogy ez így legyen, és mennyi fehérjére gondolsz? naponta k.miből mennyit szabad?
2011. jan. 15. 15:27
 3/8 anonim ***** válasza:

kerüld a húst, tejterméket, tojást. ennyi :)

egyél gyümölcsöt, zöldséget, rizst stb.. csak húst semmiképp, max felvágott

2011. jan. 15. 15:48
 4/8 anonim ***** válasza:

16 évesen nagyon izmos combjaid lehetnek.

Múltkor hasonlót kérdezett egy lány,hogy mit kezdjen a szörnyen izmos lábával.Nagy nehezen linkelt egy képet róla és semmi izom nem volt rajta csak háj.

Egyébként igen,a fehérje megvonás izomtérfogat csökkenést okoz.

Zsírt meg semmi nem alakít izommá,ahogyan a kutyából sem lesz macska attól,hogy sokat simogatom.Két különböző agyagról beszélünk.

2011. jan. 15. 21:12
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Nem akarok magyarázkodni, de tényleg izomról van szó, nem hájról. Barátnőmmel is beszéltük már, de szerinte az izom nem lehet túl sok. Testépítőknek nem, de nekem igen. Egyébként korizok, attól olyan, de nem tehetem meg, hogy nem mozgok, azért, hogy ne izmosodjak tovább!

2011. jan. 15. 22:07
 6/8 A kérdező kommentje:
Reggel és este ihatok 1-1 pohár tejet? Vagy ez már sok?
2011. jan. 15. 22:08
 7/8 anonim ***** válasza:
annyi még simán belefér :) annyi csak hogy ha valami pörkölt vagy ilyesmi van, nagyon kevés húst és sok köretet egyél :) meg sok gyümölcs, az ad is elég energiát a mozgáshoz ;)
2011. jan. 15. 22:24
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok. Majd betartom ezeket a tanácsokat. Mégegyszer:KÖSZI mindenkinek!
2011. jan. 16. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!