Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék itthon tornázni?...

Hogyan tudnék itthon tornázni? És mit ami eredményes is lenne?

Figyelt kérdés
Szeretnék olyan 10 kilót fogyni, elkezdtem fogyókúrázni is de tudom,hogy emellett elengedhetetlen a rendszeres testmozgás. Futni egyenlőre még nem szeretnék mert vannak az önbizalmammal problémák és nem mernék kimenni az útra futni.Tudom hülyén hangzik de ez van, de azért szeretnék fogyni mert gondolom akkor ez elmúlna.(később persze ha már valamennyi lement mehet a futás) Milyen mozgást lehet még otthon végezni? (Egyébként 20 éves vagyok,70 kg és 165cm)
2009. febr. 1. 17:08
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha van rá egy kis pénzed (22-23 ezer) akkor nézhetsz neten is valami olcsóbb kondigépet. Nekem a legfőbb bajom a combommal és a fenekemmel van, nemrég rendeltem Leg Magicet, és nagyon szeretem.

Megértem, hogy miért nem akarsz futni, de akkor ajánlanám az úszást, oda úgysem jár sok fiatal, csak aki szintén fogyni akar, annak meg mindegy. Ráadásul az úszás az egyik legjobb alakformáló sport, összekötheted egy kis szaunával.

Én most -2 kilónál tartok tornával, holnap kezdem a diétám.

2009. febr. 1. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!