Mit egyek, ami finom és nem hízlal? Úgy eszegetnék valami fincsiséget.
Figyelt kérdés
Legszívesebben sütit, mogyorót rágcsálnék, vagy sós péksütit, kenyeret is valamivel, akár csak vajjal, zsírral, de hát, ezektől csak hízok. :(
Van olyan fogyókúrás étel, amivel kiválthatnám a fentieket?
2011. jan. 12. 19:51
11/14 anonim 

válasza:

Sült hagymakarika (ronda, de finom, persze panír nélkül!), 2 db nagyobb narancs (én most ezt ettem.
12/14 anonim 

válasza:

én személy szerint a kesudiót tudom ajánlani....imádom....és naon egészséges is....
13/14 anonim 

válasza:

na ha ennyire nem bírod ki édesség nélkül akkor kakaó+egy kiskanál mézv édesítő+tej
túró fahéjjal, gyümölccsel
kókuszgolyó (zabpehely ledarálva+méz v édesítő+kakaópor( a cukor mentes)
korpovit keksz
gyümölcsök, zöldségek
puffasztott rizs
turmix
14/14 anonim 

válasza:

utolsó: úristen,ha én eddig tudtam volna hogy a kókuszgolyót meglehet így is csinálni,hogy nem annyira hízlal,legszivesebben mindennap azt ennék,nyámi *-* :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!