Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit egyek, ami finom és nem...

Mit egyek, ami finom és nem hízlal? Úgy eszegetnék valami fincsiséget.

Figyelt kérdés

Legszívesebben sütit, mogyorót rágcsálnék, vagy sós péksütit, kenyeret is valamivel, akár csak vajjal, zsírral, de hát, ezektől csak hízok. :(

Van olyan fogyókúrás étel, amivel kiválthatnám a fentieket?

2011. jan. 12. 19:51
1 2
 1/14 anonim válasza:
100%

Szia.

Nem egy adott ételtől hizol, hanem az egész nap bevitt kajától és a kaloria-egyensúly milyenségétől (azaz mozogsz-e eleget).

Ha mozogsz sokat, és nem eszel sokat, akkor BÁRMIT lehet enni, amit szeretsz. Kérdéses, hogy ez egészséges-e, pl. ami tele van cukorral az nem annyira, a só sem, de ez most nem oszt-szoroz: bármit ehetsz, ha nem akarsz hizni mozogj sokat és sokszor egyél egy nap de keveseket, akkor bármit megehetsz.

2011. jan. 12. 19:59
 2/14 anonim válasza:
47%

ezt próbáltad már? én nagyon szeretem

[link]

2011. jan. 12. 19:59
 3/14 anonim ***** válasza:
73%
Tejfölbe (zsírzsgény), 1-2 gerezd fokhagyma, egy kis só: ezt keverd össze. Répát szeleteld fel és mártogasd... :) Fokhagymás chipshez hasonló. :D Vivi
2011. jan. 12. 20:09
 4/14 anonim ***** válasza:
47%

hello

én most épp répát és káposztát rágcsálok friss és ropogós:) jó még a karalábé is

ezeket tudom ajánlani, ami finom és megfizethető áron mozog

2011. jan. 12. 20:11
 5/14 A kérdező kommentje:

köszi a tanácsokat!

répa... az a baj, hogy az nekem nem finom. még ezzel a dresszinggel sem. persze tudom, hogy nagyon egészséges.

nem próbáltam még a kölesgolyót, de jó lenne tudni, mennyi kalóriát tartalmaz.

első: tudom én, hogy a mozgás főként a lényeg, de nagyon nehezen szánom rá magam.. :(

ha most eszem egy nagy szelet vajas kenyeret, és utána elmegyek sétálni, 25 perc közepes tempójú gyaloglással lemozogható vajon?

2011. jan. 12. 20:15
 6/14 A kérdező kommentje:

amúgy ma már ettem csalamádét, egy kistányérnyit tejföllel összekeverve, tehát a zöldségadag megvan. úgy tudom, sokat sem jó belőle enni, gázosodást is okozhat.

meg 1 kiló mandarint is, ami szintén ebbe a kategóriába esik, mármint tudom, hogy az nem zöldség, de ugyanúgy rost, meg nem hízlal.

2011. jan. 12. 20:17
 7/14 anonim ***** válasza:
73%
Tökmag?
2011. jan. 12. 20:33
 8/14 anonim ***** válasza:
29%
Ha az van a mondatodban, hogy "úgy eszegetnék valami fincsiséget" akkor szerintem tökmindegy mit eszel, úgysem tudod megállni a zabálást.
2011. jan. 12. 20:46
 9/14 A kérdező kommentje:

előző - általában véve igazad van, de a mai nap meg tudtam volna állni, úgy érzem.

de már késő. :D

az egyik lakótársamnak szülinapja van, és áthívtak tortát enni. de csak egy szeletet ettem. de még mindig ennék valamit. :D de már nem fogok.

2011. jan. 12. 21:12
 10/14 A kérdező kommentje:

tökmag nincs itthon.

kár, hogy sütőtök sincs. pedig az nem is hízlalna, és még jobban is szeretem, mint a magját.

2011. jan. 12. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!