Mit egyek, ami finom és nem hízlal? Úgy eszegetnék valami fincsiséget.
Legszívesebben sütit, mogyorót rágcsálnék, vagy sós péksütit, kenyeret is valamivel, akár csak vajjal, zsírral, de hát, ezektől csak hízok. :(
Van olyan fogyókúrás étel, amivel kiválthatnám a fentieket?
Szia.
Nem egy adott ételtől hizol, hanem az egész nap bevitt kajától és a kaloria-egyensúly milyenségétől (azaz mozogsz-e eleget).
Ha mozogsz sokat, és nem eszel sokat, akkor BÁRMIT lehet enni, amit szeretsz. Kérdéses, hogy ez egészséges-e, pl. ami tele van cukorral az nem annyira, a só sem, de ez most nem oszt-szoroz: bármit ehetsz, ha nem akarsz hizni mozogj sokat és sokszor egyél egy nap de keveseket, akkor bármit megehetsz.
ezt próbáltad már? én nagyon szeretem

hello
én most épp répát és káposztát rágcsálok friss és ropogós:) jó még a karalábé is
ezeket tudom ajánlani, ami finom és megfizethető áron mozog
köszi a tanácsokat!
répa... az a baj, hogy az nekem nem finom. még ezzel a dresszinggel sem. persze tudom, hogy nagyon egészséges.
nem próbáltam még a kölesgolyót, de jó lenne tudni, mennyi kalóriát tartalmaz.
első: tudom én, hogy a mozgás főként a lényeg, de nagyon nehezen szánom rá magam.. :(
ha most eszem egy nagy szelet vajas kenyeret, és utána elmegyek sétálni, 25 perc közepes tempójú gyaloglással lemozogható vajon?
amúgy ma már ettem csalamádét, egy kistányérnyit tejföllel összekeverve, tehát a zöldségadag megvan. úgy tudom, sokat sem jó belőle enni, gázosodást is okozhat.
meg 1 kiló mandarint is, ami szintén ebbe a kategóriába esik, mármint tudom, hogy az nem zöldség, de ugyanúgy rost, meg nem hízlal.

előző - általában véve igazad van, de a mai nap meg tudtam volna állni, úgy érzem.
de már késő. :D
az egyik lakótársamnak szülinapja van, és áthívtak tortát enni. de csak egy szeletet ettem. de még mindig ennék valamit. :D de már nem fogok.
tökmag nincs itthon.
kár, hogy sütőtök sincs. pedig az nem is hízlalna, és még jobban is szeretem, mint a magját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!