Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A fekete tea és a gyümölcstea...

A fekete tea és a gyümölcstea hány kcal, ha üresen iszom?

Figyelt kérdés
Cukor, édesítő és citromlé nélkül. Függ a gyümiteánál, hogy milyen típusú? Pickwick vagy Teekanne teát szeretem a legjobban.
2011. jan. 11. 13:13
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Gyakorlatilag nincs benne kalória.
2011. jan. 11. 13:20
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Gyakorlatilag nulla. A teafilterek 1,5-2 gramm súlyúak, még ha el is fogyasztanád a tartalmukat, akkor sem lenne benne számottevő kalória.
2011. jan. 11. 13:23
 3/8 anonim ***** válasza:
28%

Eddig én is azt hittem, hogy nem hízlalnak, de fél füllel hallottam 2 napja a TV-ben, hogy a zöld tea is lehet az elhízás oka.

Még nem volt időm utánanézni, miért.

Annál is inkább meglepett a dolog, mert eddig úgy hallottam, hogy a szűz teát (ami tul.képpen zöld tea) fogyókúrákhoz ajánlják.

2011. jan. 11. 14:07
 4/8 anonim ***** válasza:
47%
Szombaton vagy vasárnap volt a műsor 7 óra magasságában. Sajnos nem emlékszem, talán fókusz vagy aktív... de nem biztos. Megpróbálom majd visszanézni.
2011. jan. 11. 14:08
 5/8 A kérdező kommentje:
na igen, nekem is ez a riport tette bele a bogarat a fülembe. Egy obeziológus (elhízással foglalkozó doki) mondta, hogy sokan a zöld teát is divatból isszák, meg mert egészséges, pedig az is nasinak számít. De nem mondta, hogy üresen is, vagy csak ízesítve hizlal.
2011. jan. 11. 14:42
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem úgy értette a doki, hogy az ivást sokat nem számolják bele az étkezésekbe, pedig az is tartalmazHAT kalóriát. A zöldtea kizárólag úgy tud hízlalni, ha cukros dolgot teszel bele (cukrot, mézet), sem citromlével, sem édesítővel, sem üresen NEM HÍZLAL, SŐT!

Saját tapasztalat - a diéta + mozgás mellé zöldteát kezdtem inni, nem azért, hogy segítse a fogyást, hanem mert finom és egészséges. Én döbbentem meg a legjobban, amikor azt tapasztaltam, hogy mérhetően többet fogyok hetente, amikor sok zöldteát iszom.

Gyorsítja az anyagcserét, kiváló folyadékforrás.

26/N

2011. jan. 11. 14:49
 7/8 anonim ***** válasza:
ma 14:49-es: elnézést, hogy megkérdezem, de neked nem undoritó a zöld tea ize? Én egyszerüen nem birom meginni, mert hányingerem lesz töle. Van esetleg valami tipped, hogy hogy lehetne megszeretni?
2011. jan. 11. 16:10
 8/8 anonim ***** válasza:
51%
Te láttad az adást? De jó! Melyik műsorban volt és melyik adón? És mit mondtak még a teáról?
2011. jan. 11. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!