Hány nap alatt érdemes leadnom a feleslegemet?
Figyelt kérdés
Nem vagyok híve a drasztikus diétának, főleg, hogy ilyenkor inkább izomtömeget vesztek...185cm és 83 kg vagyok. kb 10 kilótól kéne megszabadulnom, hogy elérjem a várva várt kockákat a hasamon...ha folyamatosan sportolok és nem eszek mindenféle hülyeséget 2 hónap alatt elérhető a cél?
19/F
2011. jan. 10. 16:19
2/4 anonim válasza:
Én lány vagyok, szóval nem izomtömeget növelek, de 1 hét = 1 kiló az teljesen normális, ideális. szóval szerintem igen.
3/4 anonim válasza:
A kocka has... mindegy úgyis hiába mondanám.
4/4 anonim válasza:
Azzal ne gyere, hogy csak ideiglenesen fenntartható mert ha olyan az alkatod igaz is lenne, de pl vannak ugye a full soványak vagy olyan genetikával megáldottak, akik pl egész évben kocka hassal rendelkeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!