Egy 14L-nak hány kiló a normális? Mármint ami még egyáltalán nem sok?
Figyelt kérdés
2011. jan. 9. 15:40
1/6 anonim válasza:
Ez függ az alap testalkattól, csontozattól, izomzattól, + hogy az a 14 éves lány 150 cm, vagy 180...
2/6 A kérdező kommentje:
165 cm vagyok...
2011. jan. 9. 15:45
3/6 anonim válasza:
Ha mondjuk normál, átlagos testalkatú vagy, akkor olyan 55-59 kg.
4/6 A kérdező kommentje:
Húú! Akkor jó! Csak az a baj, hogy a hasam viszonylag kicsi, a lábaim viszont iszonyú vaskosak. És tényleg iszonyúan! Nem tudtok valamit, amivel vékonyíthatnám a combjaimat? Leginkább a belső combjaimat??
Amúgy most kiszámoltam a testtömegindexem mert ugye az a testsúly osztva a magasság négyzetével és akkor nekem 495. Az jóó???
2011. jan. 9. 15:51
5/6 anonim válasza:
Valami nem jó, mert 2 jegyű számot kell kapjál, a magasság pedig méterben megadva.
Csak egy példa, mondjuk 162 cm, és 54 kg-hoz.
54:(1,62x1,62)=20,57, tehát normális.
Ennek a számnak 18-25 között kell lennie, akkor jó.
6/6 anonim válasza:
A combodra: Lefekszel hanyatt, lábaidat felemeled, egyenesen tartod, és nyitogatsz. 100db-bal kezdesz, az nem olyan megerőltető, aztán ahogy bírod, csinálsz többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!