No, lássuk. Ki, hogyan fogyott le? . Sikersztorik érdekelnének. Kösziii
....éééés, sikerült is megtartani?
....hány kilótól szabadultál meg és hány kiló voltál eredetileg?
eredetileg 103 kiló voltam most pedig 75...
fogyókúrvával kezdtem (pl: 13 napos) volt 1,2 amit meg magamtól állítottam össze. mellette edzőterembe jártam kondizni, sokat futottam, nagy nehezen, szakaszosan lefogytam, tehát nem folyamatosan egyenletesen fogytam végig hanem volt mikor nem is fogytam 2 hétig v 1 hónapig is aztán indult el újra.
És nem szedtem vissza semennyit sem, pedig többet eszek mint előtte, nem tom sikerült belőnöm az anyagcserémet.
amúgy maga a fogyás az olya 7,8 hónap volt mire lement minden. azóta úszok majd nyáron elkezdek újra gyúrni.
Am 16/F és 2009.10.15 -én kezdtem el a fogyókúrát meg úgy egyáltalán a sportot :S
Hmmm... hol is kezdjem.
16 évesen 80 kg voltam, hála a nagymama régi látásmódjának és tömésének.
Mikor meghalt, kb. fél éven belül fogytam le 65 kg-ra, mert végre kihagyhattam a vacsorát. Kb. egy évig ezt tudtam is tartani.
Aztán még kb. egy év alatt, sok sporttal lefogytam 58 kg-ra.
A magasságom inkább csak mélység, ezért még mindig kb. 10 kg választott el az ideális súlytól. Elkezdem koplalni, villámdiétákat csinálni, sportoltam kifulladásig, de egy deka nem ment már le. A végén úgy néztem ki, mint egy testépítő. (Végül is az is voltam...)
Aztán eljött a suli vége, és elkezdtem 22 évesen dolgozni. Ülőmunka, akkor ordít a főnök, ha pisilni mész.. és rohadt unalmas is. Minimálisra csökkent hirtelen a mozgásom, és elkezdtem "normálisan" enni. Csak úgy ugráltak fel a kilók.
70 kg-nál vallottam be magamnak, hogy fogyni kéne. Megint elkezdtem kevesebbet enni, de nem értem rá tornázni. A végeredmény: -3 kg, mardosó éhség, állandó idegeskedés, figyelmetlenség, abbahagyás, fél éven belül +10 kg..
80 kg-nál az orvos is elkezdett toszogatni, hogy fogyjak le. Őrült koplalás (13 nap alatt 8 kg mínusz, víznapok, stb) az eredmény hasonló, mint fent.
Most 90 kg vagyok, és már annak is örülök, ha ránézek egy szakácskönyvre, és nem hízok helyből 5 kilót. Aki lát, nem hinné el, hogy max. 1200 kalóriát engedhetek meg magamnak naponta, különben hízni kezdek.
Ha kevesebbet eszek, simán elájulok, leesik a vércukrom, stb. Hormonzavarok, inzulinproblémák, egyebek. Belenyugodtam, hogy soha nem fogok lefogyni.
Szerintem csak egy megoldás létezik: NEM SZABAD MEGHÍZNI!!!
a lényeg, h mozogj, amikor csak tudsz. séta a suliig, melóhelyig.
normális kaják, sok hús, zöldség.
cukros löttyökket kiiktatni.
sok víz, zöld tea, mályvatea.
Szia! Nos, az én sztorim kicsit érdekes lesz!
Úgy történt, hogy egész életemben mindig kövér voltam. A doki szerint a Béres Csepptől híztam meg, mert egyik mellékhatása volt a nagy étvágy. PL. 10 évesen voltam 156 cm-hez 70 kg.. ekkor nagyon a padlón voltam, mert édesapám akkoriban halt meg.
Aztán hosszú évekig szenvedtem a súlyom miatt, aztán tavaly áprilisban elhatároztam, hogy ebből elég. 5 perc alatt eldöntöttem ezt, semmi nem tántoríthatott el.
Eleinte semmit nem tudtam az egészről, bár most sem érzem magam nagyon profinak, nah mindegy.
Szóval eleinte csak az adagokat csökkentettem és futottam, mellette kosaraztam is heti 2x-3x. Előtte sem táplálkoztam borzalmasan, nem édességeztem soha, csak sok kenyeret/tésztát ettem. Nagyjából ennyi volna. Bár már több hónapja megállt a mérleg, de dolgozom az ügyön. Sok sikert neked is! ;)
16/L, 175 cm 65 kg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!